Labdarúgás

2024.04.24. 09:49

Búcsú Tatár Gyuritól

Tatár György

Fotó: Ádám János

Mint arról korábban beszámoltunk: 72. éltévében, szombaton reggel elhuny Tatár György, a DVTK Aranycsapatának középpályása.
A 11-szeres magyar válogatott labdarúgó elhalálozásának napján a DVTK bejelentette, hogy a klub saját halottjának tekinti a piros-fehérekkel kétszer Magyar Kupát nyert, és NB I-es bajnoki bronzérmet szerzett egykori játékost. 
A DVTK most arról adott tájékoztatást, hogy a Tatár György hozzátartozóinak döntése szerint nem lesz temetés, hamvasztás utáni búcsúztatás sem (a hamvait a hozzátartozók otthonukban őrzik majd), ezért a klub csütörtökön 19.30-ra szervez egy végső megemlékezést, a DVTK stadion elé. Ezzel kapcsolatban arra kérik a drukkereket, hogy mécsest, és piros vagy fehér virágot hozzanak a megemlékezésre, illetve, hogy a – a hozzátartozók kérésére – senki ne jöjjön feketében, lehetőség szerint piros vagy fehér, piros-fehér szerelésben vegyen részt a DVTK betűkhöz szervezett búcsúzáson.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!