Helyi sport

2024.05.05. 20:40

A ráadásban került a zsebükbe a három pont

Labdarúgás: Észak-keleti csoport, 27. forduló

Sényő FC-Selyem-Ber – EH-Cigánd SE 1-2 (1-0)
Sényő, 200 néző. V.: Berényi (Kovács II., Végh).
Sényő: Szondi – Ur, Klepács K., Márton, Kapacina K. (Torkos, 91.), Farkas M., Lizák, Schmidt, Vámos G., Vámos M., Orosz. Edző: Nagy Sándor. Cigánd: Popovics – Motkó, Tóth M., Kardos (Girdán, 56.), Vass, Tóth G. (Juhász, 78.), Fenyőfalvi (Erdei, 46.), Pap Zs., Misák (Kovács N., 71.), Honchar, Horváth Z. Edző: Igor Bogdanovic. G.: Kapacina K. (11.), ill. Kovács N. (90.), Kelemen (92.). Jók: az egész csapat, ill. Popovics (a mezőny legjobbja), és az egész csapat. 
Nagy Sándor: – Nehéz erre bármit mondani... Meg tudjuk csinálni azt a bravúrt, hogy az ellenfél helyzet nélkül is tud nyerni. Gratulálunk a Cigándnak.
Igor Bogdanovic: – Őszinte leszek, nem szoktam szépíteni: a meccs embere a kapusunk volt. A Sényő jó játékkal rukkolt elő, olyannal, amire nem számítottunk. Mi nem úgy futballoztunk, ahogyan szerettünk volna, sikertelen támadások, sok volt az elveszített labda. De a fiúk nem akarták ezt a meccset elveszíteni, a sok pontatlanság ellenére, a cseréknek köszönhetően az utolsó percekben sikerült megfordítani a mérkőzést. Büszke vagyok a csapatra, köszönöm a fiúknak. A jó csapat ismérve, hogy akkor is tud nyerni, ha rosszul játszik. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!