Helyi közélet

2012.08.25. 13:07

Mentesítő buszok és villamosok a DVTK - Siófok meccs után

Az MLSZ Versenybizottságának csütörtöki döntése értelmében 20.45 perckor kezdődik szombaton a DVTK - Siófok mérkőzés. A tömegközlekedéssel érkező borsodi szurkolóknak azonban nem kell aggódniuk, mert lesz hazafelé busz és villamos.

Az MLSZ Versenybizottságának csütörtöki döntése értelmében 20.45 perckor kezdődik szombaton a DVTK - Siófok mérkőzés. A tömegközlekedéssel érkező borsodi szurkolóknak azonban nem kell aggódniuk, mert lesz hazafelé busz és villamos.A kánikulai időjárás miatt Magyarországon szokatlanul későn kezdődik a DVTK szombati bajnokija, ami azokat érintette elsősorban kellemetlenül, akik távolsági busszal tervezik a mérkőzést követő hazajutást, ugyanis több településre 22 óra 50 perckor indul a legutolsó járat a miskolci Búza térről.

Szeretnénk, ha minél több szurkoló buzdítaná a helyszínen a Diósgyőrt, ezért felvettük a kapcsolatot az MVK Zrt. és a Borsod Volán illetékeseivel - írja DVTK hivatalos honlapja.


[poll id="190"]


Ennek eredményekényt az MVK 5 mentesítő buszt és 3 mentesítő villamost indít a mérkőzést követően a Tiszai Pályaudvar irányába. Az öt busz közül az első kettő a Búza téri Volán pályaudvar érintésével közlekedik az átszállás megkönnyítése érdekében.

Kérjük, a távolsági busszal tovább utazni szándékozókat, hogy legkésőbb a 22.38-kor, a Bulgárföld megállóhelyről induló mentesítő buszt vegyék igénybe, mert azzal még elérhetik a csatlakozást.

Forrás: dvtk.eu

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában