Tündérszépek 2024

2024.05.09. 10:30

Velünk valóra válthatod az álmaid

Boon.hu

Kislányként ki ne szeretett volna igazi királylány lenni, a fején koronát viselni. A szép ruhák, a csillogás, a professzionális sminkek és frizurák is megmozgatják a nők fantáziáját. Ezekhez ha hozzáadjuk a sok-sok élményt, tapasztalatot, ismeretséget amivel gazdagabban térhetsz haza egy ilyen megmérettetésről, már nyertél.

Támogatunk álmaid megvalósulásában 

Mi mindenben segítünk. A portfólió fotózáson stábunk azon dolgozik, hogy mindenkiből a legjobb formáját hozza ki. A fodrász és a sminkes gyönyörűvé varázsol, a fotós pedig igyekszik azt a beállítást megtalálni, ami a legjobban áll neked. A döntőben sztárokkal találkozhatsz, akik a mentoraid lesznek. Kárpáti Rebeka, Köllő Babett és Tótpeti Lili lesznek azok, akik átadják számodra a a tudást, hogy te egyre sikeresebb legyél. A szépség megítélése ugyan szubjektív, de kilépve a rivaldafénybe, hatalmas önismeretre tehetsz szert és magabiztosságot is szerezhetsz.

Nincs más dolgod, csak jelentkezni

Május 12-én 23:59-ig jelentkezhetsz versenyünkre, ha elmúltál tizennyolc de nem vagy még harminchat éves és Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében élsz vagy ott tanulsz. A verseny regionális szinten indul, majd innen jut el a legszebb huszonkét lány az országos döntőig. A döntőbe jutott huszonkét hölgy közül a szakmai zsűri választja ki a Tündérszépek 2024 országos szépségverseny győztesét és udvarhölgyeit, valamint a közönségszavazás végén kiderül az is, hogy ki lesz a Tündérszépek 2024 közönségdíjának tulajdonosa.

Próbáld ki magad te is, lépj a Tündérszépek sorába!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában