Helyi közélet

2012.04.19. 20:18

Miskolc: Választás és aszfaltozás

Miskolc - Mindez meglátszik a pártok kommunikációján is-megindult a küzdelem.

Miskolc - Mindez meglátszik a pártok kommunikációján is-megindult a küzdelem.

Bejárásra hívta a sajtó munkatársait csürötökön dr. Kriza Ákos polgármester és Takács Gábor, a Fidesz önkormányzati képviselő-jelöltje. Mint megtudtuk: a város 122 millió forintot költ az idén nagy volumenű kátyúzásra.

Takács Gábor a Fövényszer utcai járdaburkolat javítását mutatta meg a sajtónak. Azt a javítást, amelyet az önkormányzat kezdett el a héten. Ezért megkérdeztük a jelölttől, ő miért vesz részt a bejáráson. Mint mondta: „Szeretném demonstrálni, hogy élvezem a városvezetés bizalmát.” Hozzátette: a városvezetésnek a Martin-kertváros és Szirma is fontos, és a jövőben is biztosítják a fejlesztésekhez szükséges pénzt, nem csupán kampányjelleggel.

A polgármester azt is elmondta: a lakosság igényeinek felmérését korábban a helyi képviselő, Giákné Bobály Judit látta el, halála után azonban jelöltjükre, Takács Gábor segítségére számít. Az MSZP közleményt adott ki a bejárásra reagálva.

Simon Gábor, az MSZP miskolci elnöke szerint az idei költségvetésben egyetlen fillér sem szerepel helyi út- és járdaépítésre, akárcsak tavaly. A most indult Fövényszer utcai járdaépítéssel Miskolc elkölti a városi szinten e célra egész évre betervezett keretét - írja. Véleménye szerint ez csak egészen április 22-ig tart, utal a vasárnapi önkormányzati választás időpontjára.

ÉM

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában