Helyi közélet

2013.03.01. 11:15

Megkezdődhet a Sárospataki Kollégium nagykönyvtárának felújítása

Budapest, 2013. február 28., csütörtök (MTI) - A rendkívüli kormányzati intézkedésekre szolgáló tartalékból 116 millió forintot különített el a kormány egy csütörtökön közzétett határozatában a Sárospataki Református Kollégium Tudományos Gyűjteményei Nagykönyvtárának felújítására.

Budapest, 2013. február 28., csütörtök (MTI) - A rendkívüli kormányzati intézkedésekre szolgáló tartalékból 116 millió forintot különített el a kormány egy csütörtökön közzétett határozatában a Sárospataki Református Kollégium Tudományos Gyűjteményei Nagykönyvtárának felújítására.A kormány a református kollégium nagykönyvtárának felújítása céljából 116 millió forint egyszeri és azonnali átcsoportosítását rendelte el elszámolási, a fel nem használt rész tekintetében pedig visszatérítési kötelezettséggel.

Az összeg elszámolása és az esetleges visszafizetés tekintetében az Emberi Erőforrások Minisztériuma a felelős; az elszámolás határideje 2014. június 30.

- MTI - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában