Röplabda: Extraliga

2024.04.28. 17:02

Lenullázták a vendégeket, ötödikek lettek

Férfi Extraliga, rájátszás az 5. helyért, 3. mérkőzés:
GreenPlan-Vegyész RC Kazincbarcika – Kecskeméti RC 3:0 (21, 21, 19)
Kazincbarcika, 200 néző. V.: Jámbor, Tillmann.
VRCK: Gurskij 1, Toma 2, Bibók 19, Jirásek 15, Cziczlavicz 3, Péter B. 20. Csere: Kiss M. (liberó), Óhidi 1, Péter M., Miklósi-Sikes 1, Fecske. Vezetőedző: Toronyai Miklós.
KRC: Török S. 2, Kecskeméti 12, Gacs 5, Varga P. 12, Farkas P. 1, Boldizsár 6. Csere: Török Zs. (liberó), Bogdán (liberó), Mócza 1. Vezetőedző: Deák Márk.
Toronyai Miklós: – Gratulálok a fiúknak az ötödik helyért, és köszönöm nekik az egész éves munkájukat. Összességében elégedett vagyok, elégedettek lehetünk ezekkel az eredményekkel, ide értem a kupaezüstöt is. Köszönjük az egész éves szurkolást drukkereinknek. Jó szellemiséggel mentünk bele az utolsó mérkőzésbe. Annyit kértem a srácoktól, hogy a maximumot nyújtsák, és azt gondolom, ez sikerült.
Deák Márk: – Mélyen tudásunk alatt teljesítettünk. Egy játékosunk sem volt, aki bármelyik játékelemben jó teljesítményt tudott volna nyújtani. Csapatszinten rengeteget hibáztunk, és ezt a Vegyész ki tudta használni.
Az egyik fél második győzelméig tartó párharc végeredménye: 2-1, a GreenPlan-Vegyész RC Kazincbarcika javára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!