Labdarúgás

2024.05.03. 12:58

DVTK-FTC: rohamról nincs szó

Közel 2000 belépő várt diósgyőri gazdára pénteken délben.

Ebben az évadban a harmadik DVTK FTC labdarúgó meccset játsszák a jövő héten szombaton, 19.30-tól, Diósgyőrben. 
Az elsőn, tavaly október 22-én, az NB I 10. fordulójában 2-1-re nyertek a vendégek, az idén április 3-án megrendezett Magyar Kupa negyeddöntőben pedig 2-0-ra. Előbbire minden jegy elkelt és 12 178 néző látta az összecsapást, utóbbira 11 114 drukker váltott belépőt. Ez ugyan kiemelkedő szám, de nem jelentett telt házat. Ugyanis a DVTK stadion befogadóképessége 14 655 fő, és ez utóbbi alkalommal a technikai telt ház sem jött össze, vagyis a minden jegy elkelt táblát nem lehetett kitenni.
A két meccs előtt nagy roham volt a jegyekért, ez a harmadik mérkőzés előtt nem jellemző.
A diósgyőri klub a szokásokhoz hűen, az FTC elleni meccs jegyértékesítésének első két napján a bérletesek számára biztosított vásárlási lehetőséget, azok, akik nem rendelkeznek éves belépőkkel, május 2-án, csütörtökön déltől válthattak bilétákat. A ,,szabad piacon” egy nap alatt sok jegyet vásároltak, de pénteken délben még rengeteg belépő várt gazdára.
A Napos oldalra 864 darab, a klubház felőli egyenesbe 189 darab, az ultra részre, az északi oldalra 766 darab, a VIP-be 33 darab jegyet kínálták eladásra pénteken délben. Vagyis közel 2000 belépő várta, hogy DVTK szurkoló elvigye.
A vendégszektorba eddig több 700 jegy fogyott el, és ha nem lesz tízezer feletti a nézőszám, a jó hangulatú meccs ettől függetlenül garantált. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!