Asztrológia

KOS

KOS

A szombatod az Oroszlán Holdnak köszönhetően vidámnak ígérkezik, de a kelleténél valamivel szenvedélyesebb is lehet. A nagy teátrális kirohanásokat mindenképpen el kellene kerülnöd. A Hold és az Uránusz fényszöge jelezhet belső nyugtalanságot, idegességet is, aminek nem találod a magyarázatát.

BIKA

BIKA

A szombat hozhat feszültséget annak ellenére is, hogy a tegnap kifejezetten jól alakult. Ma ugyanis a Bikában járó Uránusz kedvezőtlen fényszögbe kerül a Holddal, ami hirtelen előjövő idegességre utal. Lehet, úgy érzed, a büszkeségedben sértett meg valaki, pedig ez valójában egyáltalán nincs így.

IKREK

IKREK

Ezen a napon mintha semmi se úgy menne, ahogy szeretnéd! Akkor sem, ha van A és még B terved is. Egy Hold-Uránusz fényszög újabb és újabb kerülőutakat jelez. Jól jársz, ha nem ellenkezel, inkább mosolyogsz az egészen…

RÁK

RÁK

Próbára teszik a türelmed a bolygók szombaton. A Hold érzékennyé tesz, és úgy érezheted, minden és mindenki ellened fordult, mert váratlan események húzzák keresztül a számításaidat. A saját dolgodat könnyíted meg, ha most tényleg semmit sem veszel magadra...

OROSZLÁN

OROSZLÁN

Valaki mintha provokálna, és olyan ötlettel áll elő, ami totál keresztbe húzza a hétvégi terveidet. Fontos lenne megvizsgálni a saját érzéseidet, hogyan reagálsz az egészre? Meg akarsz felelni neki? Esetleg nem tudsz/nem akarsz nemet mondani?

SZŰZ

SZŰZ

Minden esélyed megvan, hogy jól érezd magadat szombaton, még akkor is, ha azt tapasztalod, hogy az emberek ingerültek, türelmetlenek egymással. Jobban jársz, ha kerülöd a negatív energiákat, illetve nem reagálsz semmit sem a kellemetlen beszólásokra.

MÉRLEG

MÉRLEG

Jól érzed magad szombaton, és a hangulatod is átlag feletti, de hogy ez egész nap megmaradjon, arról egyedül csak te tudsz tenni. Ha látsz valamit, ami nagyon tetszik, aludj rá egyet, és ha utána is elengedhetetlenül fontosnak érzed megvenni, tedd meg.

SKORPIÓ

SKORPIÓ

Elementáris erejű hatással lesz rád valaki ezen a hétvégén. Vagy vonz vagy taszít téged, de mindenképpen nagyon végletesen. Ha ez az „illető” a párod, akkor nem vagy könnyű helyzetben. Fontos, hogy próbáljatok az egyezségre törekedni egész nap.

NYILAS

NYILAS

Most nem árt résen lenned, és nyitott szemmel járni. Az is fontos, hogy ne ragaszkodj az elképzeléseidhez, hanem a rád jellemző módon legyél nagyon rugalmas. Jó, ha van B, sőt C-terved is. A legjobb, ha egyszerűen csak hagyod magad sodorni az eseményekkel.

BAK

BAK

Szombaton akkor érezheted magadat a legjobban, gyermeki nyitottsággal és szemlélettel tekintesz minden mai eseményre. A merevség, a rugalmatlanság csak megnehezíti az életedet, és biztosan kudarcként éled meg a hétvége első napját…

VÍZÖNTŐ

VÍZÖNTŐ

Elég nyűgösnek érezheted magadat szombaton, főleg, mert hirtelen változások józaníthatnak ki valamivel kapcsolatban. Ugyanakkor, ha bele tudsz simulni ezekbe a változásokba, végül mégiscsak kifejezetten jó napod lesz. Egyszerűen csak legyél nyitott.

HALAK

HALAK

A szombati feszült fényszög után igazi áldásként éled meg, hogy este belép a Hold a Szűzbe, és rendezettséget hoz. Ha volt is valamilyen konfliktus napközben, estére megnyugszol, és könnyedén tudod tisztázni az okokat. Ez meg igazán jót fog tenni neked.