Nagyvilág

2010.03.24. 08:46

Lángszórós robogó autósok ellen

<p>A férfi megunta, hogy rámásznak az úton a mögötte haladó autósok, ezért épített lángszórót robogójához.</p>

A közúti közlekedés morálja szolgáltatott okot arra Colin Furze vízvezték-szerelőnek, hogy elrettentésül egy lángszórót szereljen fel robogója hátsó részéhez. A Stamfordban élő fiatalember több kísérlet után fejlesztette tökéletesre a kormányról szabályozható szerkezetet, ami 4.5 méteres lángot képes kibocsátani hátrafelé. A férfi bevallása szerint, egyetlen gond van a lángszóróval, ha feltámad a szél és visszafordítja a lángokat, meglehetősen meleg lesz a helyzet alatta.

Bár Colin Furze az elrettentő szerkezet kialakítása alatt többször is szinte felgyújtott magát, nem tartja balesetveszélyesnek a lángszórót, ahogy fogalmazott: "Nagyon elégedett vagyok ezzel, mikor menet közben felcsapnak hátul a lángok, úgy érzem magam, mint James Bond. " Persze - teszi hozzá - a szerkezetet teljességgel illegális közúton, ezért főként közutakon kívül játszik vele szuperhőst.
- MON -

Nézze meg a képet >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!