Álláspontok

2024.05.19. 19:56

Menczer Tamás: a magyar kormány békét akar, David Pressman a háború folytatását (videó)

A helyzet ismert és világos: a magyar kormány békét akar, Joe Biden és budapesti embere, David Pressman a háború folytatását akarja - írta a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Facebookon, vasárnapi bejegyzésében.

MW

Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója

Forrás: MTI

Fotó: Vajda János

Menczer Tamás hangsúlyozta: Magyarországot is bele akarják préselni a háborúba.

Joe Biden frakcióvezetője világosan elmondta: katonákat akarnak küldeni Ukrajnába. Ne legyen kétségünk, elvinnék a magyar katonákat is Ukrajnába meghalni

 - fogalmazott a kommunikációs igazgató.

Hangsúlyozta: számunkra Magyarország békéje a legfontosabb, a hazánk békéjét meg akarjuk védeni!

"Azonnali, feltétel nélküli tűzszünetre van szükség és béketárgyalásokra " - írta a bejegyzésben.

Biztosak vagyunk benne, hogy Donald Trump képes lenne békét teremteni, sőt, ha ő vezetné Amerikát, ez a háború talán ki sem tört volna - szögezte le Menczer Tamás.

Menczer: a hajrában megérkezett Magyar Péter

Több baloldali politikus és közszereplő is támadta már Menczer Tamást, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatóját, amiért politikai pályafutásának megkezdése előtt sportriporterként dolgozott – mutatott rá a Magyar Nemzet.

„A térség országgyűlési képviselője, aki már sportriporternek is csapnivaló volt” – jellemezte egy utcai fórumán Magyar Péter, az új baloldali politikus.

„Mikor a sportriporter, volt futballista, a Külügyminisztériumnak a kicsodája, micsodája?” – kérdezett vissza egy korábbi tévéműsorban Kálmán Olga, aki azóta a DK politikusa lett. Brenner Koloman jobbikos képviselő a parlamentben a szókincsét kifogásolta, amit Menczer Tamás sportújságírói múltjával magyarázott.

Menczer Tamás megelégelte a támadásokat, és ötletes visszavágással állt elő: sportközvetítői stílusban adott tudósítást a dollárbaloldal és Magyar Péter tevékenységéről, ami alább megtekinthető:

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában