Hirdetés

2024.05.21. 08:00

A tökéletes rendezvényhelyszín Miskolctapolcán

Az Aurora Hotel 2013-ban az új lehetőségek jegyében született.

PR cikk

Puskás Akadémia FC 2024.03.02.

Azóta is fő küldetésünk, hogy minden egyes vendég számára a lehető legjobb élményt nyújtsuk, legyen szó sportolásról, szabadidős pihenésről, vagy üzleti tevékenységről. 
Hiszünk abban, hogy a személyre szabott szolgáltatások, kedvező árak, a fiatalos csapat, valamint az otthonos környezet hozzájárul a minket választó sportolók sikeres teljesítményhez, a hatékony céges rendezvényekhez, valamint egyéni vendégeink testi-lelki feltöltődéséhez.

Miért minket választanak a sportolók és rendezvényszervezők?

Az elmúlt években kosárlabdázók és jégkorongozókon felül több NB1-es labdarúgó sportcsapat is minket választott, többek között, a Ferencváros, Kecskemét és a Puskás Akadémia
Számos orvostechnológiai, rendészeti és üzleti konferenciának, családi eseménynek, work-shopnak is szállodánk adott otthont.

Az Aurora Hotel az ideális választás számunkra, mivel minden igényünket kielégíti, gyors és hatékony a szervezés, kényelmesek a szobák, a speciális étkezési igényeknek megfelelnek és a teljes csapatot egy helyen tudjuk elszállásolni.

 – Balogh Annamária, DVTK Létesítményvezető.

 

Mivel készülünk a sportolók és a rendezvényen résztvevők számára?

Étkezés minden igényhez
Kiváló szakácsaink változatos és ízletes ételeket kínálnak, amelyek megfelelnek a sportolók speciális étrendi igényeinek, valamint a céges vendégek ízlésének és elvárásainak. A friss, minőségi alapanyagokból készült ételek támogatják a sportolók teljesítményét és a rendezvények sikerességét.

Akár 160 fő egyidejű elszállásolása
80 kényelmes szobával rendelkezünk, amelyek ideálisak a teljes sportoló csapatok és üzleti csoportok számára. A modern berendezés és a kellemes környezet segít a pihenésben és a produktivitásban.

Kiváló rendezvényterek
Szállodánk különböző méretű konferenciatermekkel várja a céges események szervezőit. A termeink modern technikai felszereltséggel és természetes megvilágítással rendelkeznek.

 

Közel 400m2-es wellness részleg
Feszített víztükrű beltéri medence, pezsgőmedence, finn szauna, sókabin is rendelkezésre áll a testi és lelki feltöltődéshez. 
Szállodánk tökéletes helyszínt biztosít a sportolóknak, valamint üzleti találkozóknak, konferenciáknak és egyéb céges és családi eseményeknek.

 

Ideális lokáció
Az Aurora Hotel elhelyezkedése megkönnyíti mind a sportolók, mind az üzleti vendégek számára az edzések, mérkőzések és céges találkozók helyszíneinek megközelítését.
Egyéni vendégeink számára is kiváló, hiszen számos miskolci látványosság található szállodánk közvetlen közelében. 
Európában egyedülálló Barlangfürdő mindössze öt perces sétára található. Az Ellipsum Élmény és Strandfürdőt közvetlenül szállodánk mellett találhatják a kikapcsolódásra vágyók.

Várja vendégeit a Hotel Aurora, ahol az északi fény földet ér.

www.hotelaurora.hu

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában