Autó-motor

2019.12.10. 10:13

Megbízható partner az autózásban

Az Univer-Car Kft. több mint negyed évszázados fennállása óta a megyeszékhely egyik vezető autókereskedésévé és szervizévé nőtte ki magát.

– Cégünket 1993-ban alapítottuk Kazincbarcikai székhellyel, majd a borsodi megyeszékhelyen is nyitottunk egy telephelyet. Jelenleg Miskolcon 3 nagy autómárkát forgalmazunk, a Kia, Honda Isuzu autókat képviseljük a megyében – részletezi Farkas István, az Univer-Car Kft. ügyvezetője. – Mára már 26 éves szakmai tapasztalat, és több ezer elégedett ügyfél van a hátunk mögött. A folyamatos fejlődésünk titka a megbízhatóságunk, az ügyfélközpontúság, a nívós szolgáltatásunk, és hogy csapatunkban tapasztalt, profi szakemberek és értékesítők segítenek kiválasztani a legmegfelelőbb autót. Az első lépéstől a legutolsóig ott állunk az ügyfelek mellett, és segítünk eligazodni a gépkocsivásárlás útvesztőjében. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk a technikai adatok és felszereltségek összehasonlításától kezdve a kiválasztott autó finanszírozásának ügyintézésén, a szükség szerinti kötelező és Casco biztosítások megkötésén, a névre írás adminisztrációs kérdésein át a garanciális javításokig. Eddigi tapasztalatainkat felhasználva folyamatosan keressük a fejlődési lehetőségeket, és igyekszünk a lehető legtöbbet nyújtani ügyfeleink részére. Természetesen mint jelentős munkaadóknak, cégünknek nagyon fontos az is, hogy olyan munkahelyi környezetet teremtsünk, ahol a kollégák jól érzik magukat, és családias hangulatban, problémamentesen végezhessék a feladatukat.

Folyamatos innováció

– Mindegyik márkánál sikeresen működünk, a KIA-nál háromszor voltunk az év márkakereskedői a Hondánál kétszer nyertük el az év vidéki kereskedése megtisztelő címet. Mindenki igényére van autónk, ugyanis a teljes modellpaletta kapható mindegyik márkából. Aki bármilyen típusú autót szeretne, itt biztosan talál megfelelőt, a modern, és technológiailag fejlett járművek között. Miskolcon, a József Attila utca 62/A szám alatt található két szintes hatalmas bemutatóterem alsó részén az Isuzu és a Honda márkákat állítjuk ki, felül pedig kb. 300 nm-en a Kia modelljei vannak. Jövőre egy komolyabb beruházás elé nézünk. Tavasztól a Kia márkát leköltöztetjük a földszintre, és egybe nyitjuk az árkád alatti résszel. Ezzel a bővítéssel egy még nagyobb, impozánsabb szalont építünk a vásárlók kényelme érdekében. Ráadásul minél hamarabb érdemes új autót venni, mivel valószínűleg a közeljövőben drágulni fognak a gépjárművek

Új irány az autóiparban

– Az EU környezetvédelmi előírásai, az emissziós kibocsátási érték egyre szigorodó szabályai miatt minden autómárkának be kell állnia a sorba, hogy csak kedvező fogyasztású és környezetkímélő gépkocsikat gyárthatnak. Az autógyártók teljes termékpalettáját ellenőrzik, és súlyos bírságot kell fizetni a szennyező autók után. Így a kereskedéseknek is részben, vagy teljes egészében elektromos, hibrid autókat kell majd tartaniuk a kínálatukban. Nem lesz ez máshogy, nálunk sem. A Hondánál is ez a jellemző, idén már a diesel autók gyártását meg is szüntették. A Hondánál a Jazz is hibrid hajtással fog megjelenni, CR-V hibrid pedig már a mai kornak megfelelő exkluzív szalonunkban meg is tekinthető. Elektromos hajtással, megnövelt hatótávolsággal (városon belül 600 km, autópályán 455 km) érkezik a KIA Niro. Ez a modellcsalád új mércét állít az energiatakarékos jármű design kategóriájában is. Nagyon jó méretű családi autó, ami megalapozhatja az elektromos autók használatának jövőjét. Illetve hasonló paraméterekkel fog rendelkezni az elektromos KIA Soul is.

Teljes modellpaletta

– A KIA esetében szinte minden modellnél megjelennek az elektromos hajtású és hibrid autók. Évek alatt a KIA autókból egyre több darabot értékesítünk, folyamatosan emelkedő tendenciát mutat. A KIA Motors olyan termékeket és szolgáltatásokat kínál, melyek illeszkednek azon célkitűzéshez, miszerint az autókat egyszerű közlekedési eszközök helyett az élet új színtereivé kell alakítani. A tervezők a kifinomult stílus, a vizuális innováció, és a fejlett funkcionalitás tökéletes egyensúlyára törekszenek. Az elsőként 2006-ban Európában gyártott CEE’D-re bevezetett egyedülálló és innovatív 7 év KIA garancia sikerét követően minden Európában elérhető modelljére kiterjesztették a kiskategóriás Picantótól a KIA csúcsmodelljének számító Sorentóig. Ráadásul Európa legnagyobb fejlesztéssel bíró gyárában, a szomszédos Szlovákiában gyártják a teljes CEE’D családot és a Sportage modellt is. A Szlovákiai gyár évről évre egyre nagyobb darabszámot ér el, most lépték át a 300.000 autó legyártását.

– Nagyon sokan keresik a pick up szegmensben a legértékállóbb, és a legkedvezőbb fogyasztású ISUZU D-max modelljét is. Gazdaságos, hatékony, megbízható és örök életű. Az ISUZU, a világ legnagyobb haszongépjármű gyártójaként a D-Max-ban egyesíti mindazt a tudást, amelyre a majd egy évszázados teherautó gyártás során szert tett. A D-max egy hamisítatlan, eredeti japán nagy teherbírású túlméretezett gépkocsi, hét év gyári garanciával, és nagyon komoly műszaki háttérrel. Jövőre érkezik a gépkocsi teljesen megújult változata.

– A megye egyik legnagyobb és legmodernebb szervizelő műhelyével rendelkezünk, ahol több éves tapasztalattal és szaktudással rendelkező kollégáink munkájának köszönhetően biztos kezekben van ügyfeleink autója. Mivel mind a három márka nagyon megbízható, így a fő munkákat a szokásos javítások, olajcserék teszik ki, de természetesen garancia időn túl is vállalunk márkafüggetlen autójavítást. Az elvégzett munkára garanciát adunk. Természetesen tesztvezetésen is ki lehet próbálni ezeket a hihetetlen járműveket mind a három márkánál. Akik beülnek ezekbe az autókba, újra és újra beleszeretnek a vezetés élményébe.

 

ELÉRHETŐSÉGEK

3527 Miskolc, József Attila u. 62/A

Telefon: (46) 502 980

Fax: (46) 502 980

 

(PR cikk)

Címkék#pr cikk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!