Új pizzéria nyílik az Avason

2020.05.29. 13:51

PizzAvas: megfizethető áron, kiváló minőségben, gyorsan

A hét végén próbaüzemet tartanak, június 3-án, szerdán pedig beindítják szolgáltatásukat.

- Elsősorban a kiszállításra összpontosítunk, de helyben is el lehet fogyasztani a termékeinket, ugyanis a Testvérvárosok útja 16-ban, a volt százas bolt helyén lévő üzletünkben rendelkezünk néhány asztallal is – mondta Kertész István a vállalkozás tulajdonosa. – Nyitásunk után először az Avast és a környékbeli utcákat célozzuk meg. Az ingyenes kiszállítást azzal toldjuk meg, hogy a megrendelt pizzákhoz különféle ajándék üdítőket is adunk.”

Óriási választék

A PizzAvas széles választékkal rukkol ki: a gyrosok, hamburgerek és pizzák mellett salátákat is kínál a kedves vásárlóknak, sőt az édes szájúakra is gondolnak. Számukra marlenkát, palacsintát és sajttortákat készítenek: az édesség után bizonyára jól fog esni a jéghideg sör, üdítő, illetve egy kiváló DVTK-kávé.

- Nem kevesebb, mint harminchat féle pizzából lehet választani nálunk – folytatta Kertész István. – Saját, korábbi tapasztalatomból mondom, hogy valószínűleg a magyarosak lesznek a legnépszerűbbek. A közelmúltban szereztük be vadonatúj olasz szalagos kemencénket, melynek segítségével garantáljuk az állandó minőséget, ugyanis beállíthatjuk a hőfok mellett a sebességet is, mely azt eredményezi, hogy a kedves vevő folyamatosan, mindig ugyanabban a minőségben kapja a pizzáját. Megfizethető áraink lesznek, jelszavunk is ezt tükrözi: kiváló minőség, bőséges feltét, gyors kiszállítás, mert a rendelést követően gyorsan kivisszük az adott címre. Diszpécserünk a rendeléseket telefonon és online fogadja.

Jó tudni

PizzAvas – Miskolc, Testvérvárosok útja 16. (a volt százas bolt helyén)

Nyitás: június 3., szerda

Kínálat: gyrosok, hamburgerek, pizzák, saláták, édességek

Telefon: 46/344-444

weblap: www.avaspizza.hu

 

 

 

 

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!