Jegyzet

2021.02.20. 14:02

Örülnék

Van, amikor szomorú régi újságokat olvasni.

Hajdu Mariann

Forrás: ÉM

Például azt a tavalyi, áprilisi hírt, miszerint már biztos, hogy megépül a lillafüredi Szeleta Park Látogatóközpont, és ha elkészül, Miskolc felveheti a versenyt a balatoni vagy a budapesti turisztikai régiókkal. Rossz olvasni, mert már tudjuk – akkor nem is sejtettük – nem ért véget nyáron a járvány, sőt, még mindig nem látni, mikor lesz vége.

A turizmus és a vendéglátás ki tudja, mikor kap újra erőre, a látogatóközpont pedig sehol, egyetlen kapavágás sem történt. Pedig az előzetes tervek szerint 2021 nyaráig el kellene készülnie, és ez már a meghosszabbított határidő.

Hányatott sorsú beruházásról van szó, volt idő, amikor reménytelennek tűnt, hogy egyáltalán meglesz-e rá a pénz, ezért is örült mindenki az áprilisi hírnek: akár vonulhatnak is fel a munkagépek.

Aztán ki tudja, mi történt, és ki tudja, mi fog. Örülnék, hogyha valaki megtalálná ezt a kis írást mondjuk jövőre, ilyentájt, és azt mondaná, hol van már a vírus, és kár volt vészmadárkodni: szuper jót kirándult a nemrég megnyitott látogatóközpontban.

https://boon.hu/kozelet/helyi-kozelet/meg-nem-tudni-mikor-es-hogy-nyilik-ki-ujra-a-bukk-kapuja-5220271/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!