BOON - PR cikk

2013.04.09. 10:58

2 órán belüli INGYENES házhozszállítással várja leendő ügyfeleit az Alpha Shop Online Kft.

A mai felgyorsult világban az internetes bevásárlás egyre növekvő igényét szeretnénk kielégíteni Miskolcon és vonzáskörzetében.

A mai felgyorsult világban az internetes bevásárlás egyre növekvő igényét szeretnénk kielégíteni Miskolcon és vonzáskörzetében.Cégünk élelmiszerek és táplálékkiegészítők árusításával foglalkozó internetes áruház, ami a megrendelt terméket 2 órán belül, vagy a vevőnek megfelelő időpontban INGYENESEN házhoz szállítja hétvégén és hétköznapokon egyaránt.

Kínálatunkban megtalálhatók az alapvető élelmiszerek, tisztítószerek mellett olyan neves táplálékkiegészítők mint a BioTech USA, Brutal Nutrition vagy Pink Fit.

Szeretettel várjuk azon kedves vásárlóinkat, akiknek nincs idejük a munkájuk vagy egyéb elfoglaltságuk mellett napi szinten a bevásárlóközpontok hosszú soraiban várakozni, vagy csak egyszerűen otthonukban, munkahelyükön vagy internettel rendelkező mobiltelefonjukon szeretnék pár perc alatt elvégezni a napi bevásárlást, ami a kért időpontban megérkezik a megadott címre.

Csatlakozzon hozzánk facebookon és akár ott is leadhatja megrendelését.

Üzletünk olyan cégek,vállalkozók,sportegyesületek jelentkezését is várja, akik szeretnének dolgozóiknak, sportolóiknak plusz juttatásként kedvezményes vásárlást biztosítani cégünknél.

A kedvezmény az élelmiszerekre és táplálékkiegészítőkre egyaránt vonatkozik!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen minket a www.asoabc.hu internetes oldalon, vagy az  [email protected] email címen.

Facebookon az Alpha Shop Online Kft. név alatt talál meg minket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!