BOON - PR cikk

2013.04.17. 15:09

Az automata garázskapu nem luxuscikk

Sokan még mindig úgy gondolják, hogy a magától emelkedő garázskapu még mindig egyfajta státusszimbólum. Ideje eloszlatni a mítoszokat!

Sokan még mindig úgy gondolják, hogy a magától emelkedő garázskapu még mindig egyfajta státusszimbólum. Ideje eloszlatni a mítoszokat!

Ma már nem kihívás olyan garázskaput felszereltetnünk, amely mind megjelenésében, minőségében és funkcióiban is megfelel az egyedi igényeknek. A megrendelés menete hasonlóan zajlik mintha új autót vásárolnánk: egyéni igények szerint, gyakorlatilag milliméteres pontossággal méretezve, a kívánt színben olyan kaput készítenek el a pénzünkért, amelyet elképzelünk.

Hogyan tájékozódjunk? Mire érdemes odafigyelni és leginkább milyen kínálattal találkozhatunk, ha egy új kapuval szeretnénk javítani lakóhelyünk összképén? Legegyszerűbben a kereskedők katalógusain keresztül informálódhatunk. Elsőre talán nem is gondolnánk, mennyi lehetőség áll előttünk egy ilyen felújítás kapcsán. Ha a személyes megbeszélés hívei vagyunk, akkor is megtaláljuk a szakavatott személyt, aki készséggel választ ad minden felmerülő kérdésünkre.

Hogy mennyi az annyi? Leginkább a megrendelő elvárásaitól függ, az egyedi kapu viszont koránt sem olyan luxuscikk, mint ahogyan azt sokan gondolják. Még korábban egyfajta státusszimbólumként jelent meg az egyedileg megtervezett garázskapura, ma már ez sokkal szélesebb körben elérhető megoldás, köszönhetően a gyártástechnológia fejlődésnek és a kereskedői hálózat bővülésének.

A Norland típusú garázskapukat például az ár és a minőség összhangja jellemzi, ezért figyelemre méltó alternatíva lehet bárki számára, már csak azért is, mert az általuk legyártott garázskapuk-kapurendszerek működése megbízható, és biztonságtechnikai szempontból teljes egészében megfelel az EU előírásainak.

Ha építkezik, felújít, érdemes figyelmet fordítania a garázskapu kiválasztására, a hosszú időn át esztétikus és biztonságos szolgálatot nyújtó kapuk tervezését bízza szakemberekre!

Keresse a Norlandkapu Kft. munkatársait személyes egyeztetés, felmérés céljból! Szeretné az Önt érdeklő terméket a valóságban is megtekinteni? Látogasson el a miskolci bemutatóterembe (Pesti út 48.), ahol készségesen fogadnak minden érdeklődőt, szaktanácsadással, valódi minőséget képviselő szolgáltatással és nem utolsó sorban kedvező árakkal.

Norlandkapu Kft.

3516 Miskolc

Pesti u. 48.

[email protected]

www.norlandkapu.hu

Mobil: +36-30-606-1954

Tel/Fax: +36-46-435-378

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!