BOON - PR cikk

2014.05.13. 12:24

Gyémánt alku Miskolcon

A DiamondDeal a napokban debütált 50-90%-os áraival Miskolcon. Segítségükkel hatalmas kedvezménnyel vásárolhatják meg az akcióban részt vevők szolgáltatásait, termékeit. Nézzék meg aktuális kínálatunkat!

A DiamondDeal a napokban debütált 50-90%-os áraival Miskolcon. Segítségükkel hatalmas kedvezménnyel vásárolhatják meg az akcióban részt vevők szolgáltatásait, termékeit. Nézzék meg aktuális kínálatunkat!Ősöreg vicc a piaci alkuról: Na és a feléből mennyit engedsz? Nos, a DiamondDeal azért jött létre, hogy ez ne vicc legyen. A névválasztás sem véletlen: DiamondDeal: Gyémánt alku.

Lassan már két és fél esztendeje, hogy alig pár szolgáltatással útnak indul a kuponos oldalak között egy új trónkövetelő, a Darmos Sándor által életre hívott DiamondDeal (www.diamonddeal.hu). Az oldal az első időszakban elsősorban kozmetikai, masszázs-szolgáltatásokat értékesített, főváros központúsággal. De szépen lassan elkezdett építkezni, és ma már nem csak egészségvédelemmel, kozmetikával, fodrászattal foglalkozik, de számos élmény, és termékajánlattal is a vásárlói rendelkezésére áll.

Most azonban eljött az idő, hogy nyisson, ne csak Budapesten, hanem más városban is keresse a kedvezményes árakat kereső vásárlói kegyeit: május elsejével már Miskolcról is választhatnak az olcsó ajánlatok közül. (www.diamonddeal.hu/miskolc/) Sőt, mint megtudtuk, a Sonya, az Andi és a Kompromiss szépségszalon ajánlatai mellett megjelenő ElmeHáza szabadulós játék ajánlat csak a kezdet, a közeljövőben számos új ajánlattal is jelentkeznek!

De mit is jelent: kuponos oldal? Az itt megjelenő ajánlatokat egy digitális kupon, voucher formájában vásárolhatják meg az érdeklődők, majd fizetés után a kupont kinyomtatva kell a szolgáltatás igénybevételekor átadni. Más fizetni való a szolgáltatónál már ilyenkor nincs! Vagyis, ami ár szerepel a DiamondDeal oldalán, az valóban annyi, valóban csak annyi!

De nézzük csak, mik azok amikkel az első vásárlókat várják?

Az Andi szépségszalonban az 50%-os OTO Chili bérlet révén nagyszerűen formába hozhatják magukat a hölgyek. A szolárium bérlet megalapozhatja a napozást, és a Flabélos a strand előtt az alakon korrigálhat féláron. Szintén a nyári megjelenésen tökéletesíthet az IPL technológiás szőrtelenítés. De a szalonnak van egy sztár ajánlata is: 87% engedményt adnak, kizárólag a DiamondDeal vásárlóknak az 5 alkalmas IPL technológiás végleges áll és bajusz szőrtelenítésre, és 90% az engedmény az intim szőrtelenítésre és 84%-ot a hónalj szőrtelenítésre!

A Kompromiss szépségszalonba a szuper engedményes hajfestés, és manikűr-pedikűrt ajánlat, szinte természetes módon, féláron, így a pedikűr, manikűr gél lakkal mindössze 2.600 Ft-ért már elérhető náluk, de a hajfestés + ajándék vágás is mindössze 3.490 Ft-ba kerül!

A Sonya szalon szuper masszázsokkal várja miskolci kuponos vendégeit: most a félórás váll, nyak és hátmasszázs mindössze 790 Ft ellenében, míg a 60 perces teljes testmasszással 1490 Ft-ért frissülhetnek fel az érdeklődők.

Az ElmeHáza egy különlegességgel debütál a DiamondDeal-en: szabadulós játékukat kínálják 40% kedvezménnyel! Ez egy olyan nagyon érdekes játék (ami egyébként csapatépítésre is nagyszerű), aminek során a csapatnak különböző instrukciókat, információkat felhasználva kell kiszabadulni egy zárt helyről. Élmény, borzongás, és ötletek halmaza a játék közben. És most ez mindössze 900-1200 Ft/fő árért létszámtól függően! Kihagyhatatlan szórakozás!

A DiamondDeal az autó tulajdonosoknak is kedveskedik 50%-os kedvezménnyel vásárolható külső és belső autómosás 1695 Ft-ért a Mezey autómosó és gumiszervizbe!

Fontos! A hűséget beváltható kreditekkel jutalmazza a gyémántos oldal, hiszen minden vásárlás után 100%-ban beváltható értékű kreditet kapnak a vásárlók, amit aztán a következő alkalommal felhasználhatnak, így csökkentve az amúgy is alacsony árakat!

A bevezető hónapokban csatlakozó partnereinknek is engedménnyel kedveskedünk. Hiszen jelentős kedvezménnyel hirdethetik meg a szolgáltatásukat. És ami fontos: a hagyományos reklámokkal szemben nálunk csak akkor fizet, ha célba is ért a hirdetése, vagyis ha vásároltak belőle! S nem csak a weboldalunkon jelenik meg a termék, hanem az ajánlatainkból minden nap tallózunk a facebook oldalunkon is, amit mind partnereinknek, mind pedig kedves vásárlóinknak figyelmébe ajánljuk (https://www.facebook.com/diamonddeal ), ahol nem csak friss ajánlatainkkal találkozhatnak nap mint nap, de érdekes és vidám képeken derülhetnek, és nyereményjátékainkban is részt vehetnek. Ezeken a vetélkedéseken érdekes, és értékes nyereményekkel lehetnek gazdagabbak a szerencsések! Jelenleg futó hely.hu-val közös fotópályázatunkon tablettet, illetve 3 napos pihenést lehet nyerni. (https://apps.facebook.com/ddnyaralas/)

Nos, a DiamondDeal több mint egy online kuponos üzlet, hiszen az immáron több mint 300 ezer tagot számláló facebook-os táborával egy hatalmas online közösség, amihez érdemes csatlakozni – s az árakat nézve, érdemes vásárolni!

A DiamondDeal.hu miskolci ajánlatai itt érhetőek el: www.diamonddeal.hu/miskolc/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!