PR cikk

2019.10.22. 10:39

Húzza fel kedvenc jachtjának vitorláit és induljon egy új élményért a Boataround.com-al

Alig várja a nyaralást és a vele járó kikapcsolódást? Nem klasszikus nyaralásra vágyik? Az all inclusive pihenést unalmasnak gondolja? Imádja a tengerpartot és a strandot, de mégsem csak a hasát szeretné süttetni egész nap? Aktív pihenésre vágyik, ahol új dolgokat és helyeket tud felfedezni?

Ha most igennel válaszolt, akkor nálunk jó helyen jár. Vakáció vagy hajókirándulás, az aktív kikapcsolódás remek formája! Az élmény, ami Önre vár nem mindennapi. Legyen szó romantikusan eltöltött időről, családdal vagy barátokkal való kikapcsolódásról, itt biztosan megtalálja számítását. Garantáltan olyan helyekre fog eljutni, amit eddig még nem fedezett fel és olyan élményekkel fog gazdagodni, amiben eddig nem volt része!

A tengerek királynője

Mindannyian emlékszünk, gyermekkorunkban papírból készített és hajtogatott kis csónakokra. Már akkor is álmodoztunk róla, hogy egy igazi vitorláson szeljük a tengert. Ezen gyermekkori álmok némelyike feledésbe merült, mások megvalósították őket, és vannak akik még mindig vágynak rá. Talán eljött az ideje, hogy álmaikat megvalósítsák, itt és most, csak jól kell választaniuk. Egy Horvátországban eltöltött nyaralás ideális lehet, ezen álmok megvalósításához. Egy remek vitorláson, igazán át tudja élni ezeket a nyaralás adta élményeket. Ha Horvátországban jár, béreljen vitorlást, kisebb és nagyobb csoportok számára, akár több napra is, kedvező áron megteheti.

Húzza fel kedvenc jachtjának vitorláit

Napjainkban a karibi vagy a Cote d’Azur lenyűgöző tengerpartja, nagyon népszerű a nyaralni vágyók számára, természetesen itt is van lehetőség vitorlázásra egy csodálatos luxusjachton. Horvátország, az Adriai-tenger is, közkedvelt hely az utazók számára. Az enyhe mediterrán klíma vonzza a pihenni vágyó turistákat egész évben. Rengeteg lehetőségünk van élményekkel gazdagodni. Azt mondjuk, Horvátországban hajót bérelni szinte minden sarkon lehetőségünk van, ráadásul kedvező áron és egyszerűen. A hivatásos személyzet és hozzá értő csapat természetesen nem maradhat el, akik teljes mértékben a rendelkezésükre fognak állni a megfelelő jacht kiválasztásában. Tehát aki igazi kalandra és adrenalinra vágyik, az mindenképpen látogassa meg ezt a csupa izgalommal teli mediterrán helyet.

(PR cikk)

Illusztráció: shutterstock

Címkék#pr cikk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!