Szponzorált tartalom

2020.08.17. 09:34

Így tudsz megszabadulni az építési törmeléktől

Amikor felújítás céljából hozzányúlunk a házhoz, lakáshoz, mindig abban reménykedünk, hogy egyrészt olcsón, másrészt kevés törmelékkel megússzuk a bontást.

Sajnos általában ez nem sikerül, viszont van megoldás legalább ez utóbbira, a törmelék megszüntetésére. Ugye te is szeretnéd mielőbb eltüntetni a háztól a megmaradt építési törmeléket? Most megmutatjuk, hogy érdemes sittszállítót választani!

Mindenképp rendelj konténert

Ha egy teherautót, platós kocsit, lovas kocsit, bármi hasonlót rendelsz a házhoz, ne legyenek illúzióid, nem fogják megvárni, míg te kislapáttal fellapátolod a törmeléket. Eleve halott ötlet, ezért nincs is más észszerű megoldás, mint a konténeres sittszállítás. Egyszerűen házhoz rendeled a konténert, melyet miután (akár több nap alatt is) megtöltöttél, elvisznek.

Nem árt, ha tudod, mennyi sitted van

Ha képben vagy azzal, hogy mennyi építési törmeléked van, könnyen ki tudod választani, hogy mekkora konténerre van szükséged. Általában minél nagyobb konténert rendelsz, annál többe fog ez neked kerülni. És sok esetben az sem mindegy, hogy mennyi ideig áll nálad a konténer, mert a legtöbb sittszállító napi díjat számol fel a konténer lerakásától számítva.

Szétválogatva vagy ömlesztve?

Igen, vannak olyan sittszállítók, akik csak kiválogatott törmeléket hajlandóak elszállítani. Gondolj csak bele! Minél hamarabb meg akarsz szabadulni a sittől, erre még válogass is órákon keresztül ahelyett, hogy csak belapátolnál mindent és kész. Ugye te sem ilyen sittszállítót szeretnél?

Szerencsére már létezik olyan cég is, aki gondol a kényelmedre is. Az ilyen cégek vállalják, hogy telephelyükön szétválogatják a vegyes építési törmeléket, hogy neked ezzel már ne kelljen foglalkoznod. Érdemes felkeresni a KonténerSittet, akik meg tudják adni számodra ezt a fent említett kényelmet. Ráadásul azzal, hogy 1000 db konténerrel rendelkeznek (különböző méretekben), még a konténerek napidíjával sem kell foglalkoznod, mert nem számítanak fel ilyet. Ez azért elég jófejség tőlük, nem?

Ha csak hétvégén érsz rá

Fontos szempont lehet, hogy vajon hétvégén szállít-e a cég, akit kinéztél a sittszállításra. A legtöbben nem. Egyes cégek (mint pl. a fent említett KonténerSitt) azonban még szombaton is a rendelkezésedre állnak. Így még akkor sem kell eret vágnod, ha csak hétvégén tudsz foglalkozni az építési törmeléked eltüntetésével.

Csak engedéllyel!

Nem árt tudnod, hogy a hulladék, így a sitt elszállításának is megvannak a szabályai. Különböző engedélyekkel kell rendelkezzen az a cég, aki sittszállítással foglalkozik. Többek között behajtási engedélyre is szükségük van, mely főleg akkor érdekes kérdés, amikor védett övezetre kell behajtani. Érdemes tehát ennek is utánakérdezned, leegyeztetned, hogy a te címedre van-e behajtási engedélye a cégnek. A legjobb vállalkozások még a védett övezetekbe is napokon belül beszerzik a szükséges engedélyt.

 

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!