Szponzorált tartalom

2020.10.19. 15:13

Ízlelje meg az Európa 10 legjobb kávéja között szereplő kávé érzéki ízét

Az újdonságok és innovációk megváltoztatják a világot. Minden ami körülvesz bennünket és életünk részét képezi, az napról napra fejlődik. A kávé világában sincs ez másképpen. A kávéfogyasztás kultúrája egy más, magasabb szintre került, aminek köszönhetően az emberek nem csupán a kávé élénkítő hatását, hanem a minőségét is kezdték értékelni.

Forrás: Ebenica Coffee

Az aróma teltsége, a hab sűrűsége és színe, az ízek teltsége, a friss pörkölés olyan tényezők, amelyek iránt az emberek egyre inkább érdeklődnek a kávé kiválasztásánál. Has Ön is azok közé tartozik, akik fontosnak tartják a minőséget, akkor Önnek szól az egyedi kávékínálat, kihagyhatatlan ajánlatokkal.

Fotó: Ebenica Coffee

Az egyedi íz mögött kiváló minőségű kávé rejlik

A minőség általában sok összetevőből áll, a terméktől függően. Az üzletek pultjain nagyon sok késztermék található, amelyeknek sokszor nem szentelünk kellő figyelmet. Mik a termék összetevői, hol és főleg mikor gyártották és csomagolták? Elsősorban mindezekre a kérdésekre figyeljünk. Kivételt ez alól nem képez az a kávé sem, amely még nem régen darált vagy instant kávé formájában volt jelen a piacon, amelyet elég volt egyszerűen forró vízzel leforrázni, de a valóságban a jó kávéhoz semmi közük nem volt.

Az EBENICA COFFEE kávépörkölő úgy döntött, hogy egy kivételes, finom és kiváló minőségű terméket hoz a piacra: egy olyan kávét, amely összetételével és feldolgozásával kitűnik a többiek közül. A társaság friss és kiváló minőségű kávéi emellett minden kávékedvelő számára elérhetők és megfelelők.

A legfrissebb kávé, amely csupán egy karnyújtásnyira van Önhöz

A kávé minőségére rendkívül nagy befolyást gyakorol annak feldolgozási módja és tárolása. Az EBENICA COFFEE ezért nem csupán a kiváló kávéfajtákra és a legjobb termesztőkkel való együttműködésre helyezi a hangsúlyt, hanem kiemelten ügyel a kávépörkölés módjára is.

Maga a kávé pörkölése aránylag bonyolult folyamat, melynek során a kávészemek különböző vegyi folyamatokon mennek keresztül. Minden egyes kávészem, az eredetétől, fajtájától vagy feldolgozásától függően specifikus amelyekből a pörkölés képes kihozni a legjobb aróma- és ízanyagokat. A kávé végső arómáját és ízét tehát több tényező is befolyásolja, melyek egyike a pörkölés világossága.

Fotó: Ebenica Coffee

Az Ebenica egyik legkelendőbb kávéi közé tartozik a single origin eredetű, 100 %-os Arabica Brasil Santos kávé. A friss kávé, de főleg annak világosabb színű pörkölése kiemeli a kávé mogyorós arómáját és ízét. A profi módon elkészített eszpresszó kávéban a mogyoró ízen kívül a csokoládé, méz vagy likőr tónusok is érvényesülnek. Ez a brazil kávé azonban nem az egyedüli 100 %-os Arabica kávé, a webshopunkban megtalálható a Kolumbiából, Mexikóból vagy az Etiópiából származó verziói is.

Rendkívül kedveltek a kávé blendek is, amelyek több fajta 100 %-os Arabica kávé vagy Arabica és Robusta kávék keverékei. Díjban részesült blendkávé pl. az Ebenica Intensivo, amely 2013-ban 90 pontot szerzett az amerikai Coffee Review kávéértékelőben és amely idén 2 csillagos győztese volt a brit Great Taste gasztronómiai versenynek az eszpresszó kávék kategóriájában. Az Intensivo kávé földes jellegű, édeskés ízével jeleskedik, amelyben dohány-, csokoládé- és édes szörp tónusok észlelhetők.

Fotó: Ebenica Coffee

Az EBENICA COFFEE kávépörkölő kínálatában a hagyományos koffeintartalmú kávékon kívül jelen van az Ebenica Zero koffeinmentes kávé, amelyet a magas vérnyomásban szenvedő embereknek vagy a terhes- és szoptató nőknek ajánlunk fogyasztásra. A koffeinre érzékeny embereknek, vagy a naponta több kávét elfogyasztó embereknek ajánljuk az Ebenica Siesta csökkentett koffeintartalmú kávét. A csökkentett koffeintartalom ellenére az Ebenica Siesta meglepően telt ízű kávé, amelyben mandula-, mandarin és a melasz tónusok lelhetők fel.

Fotó: Ebenica Coffee

Kiváló kávé minőségi csomagolásban

A kávékat számos ártó hatás is érheti. A kávé fő ellenségei a levegő, a hőmérséklet, a fény és a nedvesség. A kávé vegyületei ugyanis rendkívül illékonyak és a kávé kivételes frissességének és jellegzetes ízének a megőrzése rendkívül igényes feladat. A megfelelő csomagolás és tárolás nagyon gyorsan megoldják ezt a kérdést.

Az EBENICA COFFEE ezért az általa készített kávé ízét, frissességét és minőségét speciális hőforrasztásos csomagolással biztosítja. Az egyszerűbb használat és a kávé minőségének a megőrzése érdekében a kiváló Ebenica kávék csomagolása ú.n. zip-lock rendszerrel ellátott és egyirányú Bosch szeleppel felszerelt, amely megakadályozza a kávé minőségcsökkenését. Ennek köszönhetően az Ebenica kávé tovább megtartja jellegzetes aromáját és teljes ízét.

 

(PR cikk)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!