PR cikk

2019.10.15. 14:48

Kreatív autóbérlés – tudtad, hogy ilyen lehetőségeid is vannak?

Gyakorta adódhat olyan helyzet, mikor igénybe kell venned egy gépjárműbérlő szolgáltatást akár itthon, akár külföldön.

Lehet, hogy a tied éppen szervizben van, megtörténhet, hogy külföldi utad során otthon kellett hagynod, vagy egyszerűen csak nincs autód viszont adott esetben A-ból B-be csak így juthatsz el.

Autót bérelni manapság pofonegyszerű. Rengeteg cég foglalkozik ilyen szolgáltatással, ráadásul mindegyik igyekszik a személyes preferenciáidnak is eleget tenni. Bérelhetsz családi autót, cégeset vagy egy smartot, elektromost vagy benzinest, oldtimert vagy modern sportautót, limuzint, feketét, feltűnő pirosat, ismert márkájút, szóval gyakorlatilag olyan autót vezethetsz, amihez csak kedvet kapsz. Bérelhetsz egy napra, de akár hetekre is, külföldi túrára, kérheted programozott GPS-el, szóval a lehetőségeid tárháza végtelen. Nyilván minél minőségibb autót szeretnél vezetni, illetve minél extrábbak az igényeid, az autókölcsönzés is annál többe fog kerülni.

A BeeRides a reptéri parkolást és az autóbérlést reformálta meg

A reptéri parkolással járó macera sok esetben képes megkeseríteni az utazásodat. Kevés a reptéri parkolók száma, ami viszont van, az horror áron, és akkor még a sokszor hetekig egyhelyben veszteglő autók kihasználatlanságáról nem is beszéltünk. Komoly összegekkel megkurtíthatják a pénztárcádat a parkoló díjak, legyen szó akár egy néhány napos üzleti útról vagy egy hosszabb családi nyaralásról. A BeeRides startup segítségével viszont megspórolhatod a parkolási költségeket és még akár pénzt is kereshetsz használaton kívüli autóddal.

A gazdaságos és környezetbarát startup a közép-európai régió első reptéri közösségi autómegosztójaként kényelmes és egyszerű autóhasználatot kínál a bérlőknek és pénzkereseti lehetőséget az autó tulajdonosoknak. A startup a budapesti autóbérlés mellett, Münchenben, Frankfurtban és a német fővárosban, Berlinben is jelen van, így a három legforgalmasabb német repülőtéren már sikeresen megvetette lábát. Gyors és egyszerű megoldás, amire nem lehet nem odafigyelni.

GreenGo – a főváros első autómegosztója, ami környezetbarát is

Budapest első elektromos autómegosztó rendszereként hirdeti magát a cég weboldalukon. Segítségükkel percdíjas elszámolással bérelhetsz autót elképesztően egyszerűen: a telefonoddal lefoglalod az autót, beülsz, vezetsz, majd éppen ott hagyod, ahol a legpraktikusabb neked (na jó, nem az útközepén). A GreenGo autó környezetbarát megoldás arra, ha hirtelen kellene autóhoz jutnod, de megszeretnéd úszni a hosszadalmas papírozást. A GreenGo a hét minden napján 0-24-ben igénybe vehető. Mindent online intézhetsz – a szerződéskötéstől kezdve a bérlésen át a fizetésig.

Bérelj oltimert egy napra vagy egy egész hétvégre!

Lehet, hogy úgy ébredsz fel egy reggel, hogy mennyire jó lenne egy régi mercit vezetni. De most komolyan, miért ne jöhetne meg a kedved ahhoz, hogy egy olyan autót vezess, aminek miniatűr, matchbox mása évekig ott pihent a gyerekszobád polcán? A jó hír, hogy bármikor bérelhetsz klasszikus, oldtimer autót is, természetesen más árazással, mint mondjuk egy hagyományosat. Elég csak beírnod a keresőbe a kulcsszavakat és máris eláll a szavad attól, hogy milyen menő járgányokat is kölcsönözhetsz, ha éppen úgy hozza kedved. Régóta ki akarod próbálni, hogy milyen lehet egy cadillacet vezetni? Eláll a szavad is, ha csak meglátsz egy filmben egy retró chevrolettet? Akkor ki kell próbálnod az oldtimer autóbérlést is!

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!