PR cikk

2020.02.18. 07:17

Lejárt a Windows 7 támogatása, itt frissíthetsz olcsón Windows 10-re

Múlt héttől nincs több frissítés Windows 7-re, érdemes mindenkinek frissítenie, aki még nem tette meg. Ha a költségek akadályoztak meg eddig ebben, mutatunk egy nagyszerű ajánlatot.

Laptop with Windows 10 logo

 

Tíz éven át kapott folyamatos frissítést és terméktámogatást a 2009 októberében megjelent Windows 7, de időközben megérkezett a Windows 8, 8.1, végül pedig a Windows 10: ez már jóval stabilabb, biztonságosabb, és persze funkciók tekintetében is többet kínál. Ettől függetlenül még mindig több millió gépen fut az elavult rendszer, de mivel már nem frissítik, a felhasználók sokkal jobban ki vannak téve a rosszakaróknak, mint azelőtt.

Az üzleti és oktatási szféra felhasználóinak rengeteg pénzt kell kifizetniük, hogy még egy kis ideig frissen tarthassák Windows 7-jüket, az otthoni felhasználók számára pedig nem is él ilyen lehetőség. Ők sokkal jobban járnak, ha beszereznek egy legális Windows 10-et. A Keysworlds oldalán akár már 8,88 euróért (azaz kb. 3000 forintért) lehet legális kulcshoz jutni a még mindig zajló újévi promócióban; ha szeretnétek élni a lehetőséggel, használjátok az KWNY35 kuponkódot, és az alábbi árakat kapjátok Microsoft szoftverekre:

Mit kell tudni a Keysworlds.com-ról?

A Keysworlds egy automata rendszer segítségével küldi ki a kódokat, és 100%-os vásárlói elégedettséget garantál. A kulcsok perceken belül megérkeznek e-mailben.

Az ajánlatok a készlet erejéig érvényesek. A kulcsok a vásárlást követően hamar, e-mailben érkeznek meg. Vásárolni számos módon lehet, egyebek mellett bankkártya és PayPal is elfogadott. Aktiválás előtt érdemes ellenőrizni, hogy azon szoftvert próbáljuk-e aktiválni, amihez a kulcs illik. Bármilyen kérdés esetén a [email protected] címen érdemes érdeklődni.

Az ajánlat nem a PC World, hanem a Keysworlds akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén az [email protected] címen lehet érdeklődni.

 

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!