Hirdetés

2020.03.27. 11:35

Otthoni ügyintézési lehetőségek a PR-TELECOM-nál

A PR-TELECOM megyénk egyik jelentős számú háztartását ellátó telekommunikációs vállalata. Mivel jelen helyzetben nagyon fontos az otthoni szórakozáshoz, tanuláshoz, munkához a televízió, internet és vezetékes telefonszolgáltatás, ezért a szolgáltatás megrendelését, módosítását, a számlabefizetést, az esetleges hibabejelentést jelen helyzetben is el kell intéznünk.

A koronavírus terjedésének megállítása érdekében a PR-TELECOM is fontosnak tartja, hogy meglévő és leendő Ügyfelei, személyes ügyintézés helyett inkább az online és telefonos ügyintézést válasszák. Az alábbiakkal szeretnénk segítséget nyújtani abban, hogy, hogyan lehetséges otthonról, kényelmesen ügyeiket elintézni.

A PR-TELECOM minden belföldi mobil és vezetékes hálózatból díjmentesen hívható telefonos ügyfélszolgálatot tart fent, mely a 1231 –es rövidített hívószám tárcsázásával érhető el. Telefonos ügyfélszolgálatunkon a nap 24 órájában tehető hibabejelentés, illetve minden nap 8:00 és 19:00 között egyéb ügyintézésre (megrendelés, számlázási ügyek, észrevételek, érdeklődés stb.) is lehetőség van. A telefonon megkötött szerződések esetében sokszor nincs is szükség személyes találkozásra, ugyanis a szerződéskötés szóban, rögzített vonalon történik és a Call Centeres operátor számos esetben távolról is eltudja indítani a megrendelt szolgáltatásokat. Amennyiben mégis technikusi kiszállásra van szükség, úgy természetesen a kollégák minden higiéniai előírást betartva végzik feladataikat.

Szolgáltatásaink megrendelése és módosítása történhet online is a https://pr.hu/csomagajanlatok oldalon. A sikeres megrendelésről munkatársunk e-mailben vagy telefonon tájékoztatja a kedves érdeklődőt. Online rendelés esetén az első hónapban egyszeri bruttó 1000 Ft-os jóváírást is adunk.

A számla befizetése miatt sem kell aggódni, hiszen erre több módon is lehetőség nyílik otthonunkból. Ha valaki e-számlát igényel, akkor csekk helyett, e-mailben és a PR Ügyfélkapuban kapja meg – hiteles PDF formátumban – az aktuális számláját.

A befizetés az alábbi módokon történhet:

Online bankkártyás fizetés ügyfélkapun keresztül

A befizetés minden esetben bankkártyás vásárlásnak minősül, így díjmentes (nincs átutalási és tranzakciós díj)!

Egyéni banki átutalás

Átutálás az ügyfél saját bankjának online – internetbank – felületén vagy okostelefon alkalmazáson keresztül történhet. Az átutaláshoz meg kell adni a PR-TELECOM Zrt. számlaszámát és a közlemény rovatba kötelezően fel kell tüntetni a 6 jegyű szerződés számot! A számlavezető bank átutalási, tranzakciós díjat számolhat fel, melyről kérjük, érdeklődjön bankjáná

Az átutaláshoz szükséges adatok:

Kedvezményezett neve: PR-TELECOM Zrt.

Bankszámla szám: 10201006-50087602-00000000

Számlavezető bank: K&H Bank

Közlemény: 6 jegyű szerződés szám

Természetesen lehetőség van Csoportos Beszedési megbízás beállítására is, melyet számlavezető bankjának online felületén tudnak igényelni az ügyfelek.

Ha valaki mégis a papír alapú számlázást választja, akkor a csekk befizetését a fentieken kívül további két lehetséges módon is megteheti otthonából:

iCsekk QR kódos befizetési lehetőség okostelefonnal

A sárga csekken található QR vonalkód, alkalmazás segítségével történő beolvasásával, bármely más személy (pl. idős családtag) csekkjét is kényelmesen befizethetjük otthonról. Részletek a Magyar Posta weboldalán!

Online csekkbefizetés számlavezető bankjának internetes felületén

Az ügyfél saját számlavezető bankjának internetes felületén, vagy okostelefonos alkalmazásán keresztül befizetheti saját, vagy bármely más családtag vagy ismerős csekkjét. A részletekről érdeklődjön számlavezető bankjánál!

Ezúton is kérjük, hogy csak sürgős, halaszthatatlan ügyben keressék fel személyes ügyfélszolgálati irodáinkat! Az éppen aktuális nyitva tartásról előzetesen mindig tájékozódjanak a PR-TELECOM weboldalán a pr.hu-n.

 

 

(PR cikk)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!