Sörfesztivál

2019.09.06. 15:09

Fantasztikus bulival indult a Miskolci Sörfesztivál

Színes programok és választékos étel, ital kínálat várja a Miskolci Sörfesztivál résztvevőit.

Ha szeptember, akkor Sörfesztivál Miskolcon, ahol évről évre színes programokkal és híresebbnél híresebb fellépőkkel rukkolnak elő a szervezők. Idén sincs ez másképp, hiszen a népszerű francia dj-t, Willy William-et is sikerült Miskolcra csábítaniuk, aki a fiatalok körében nagy kedvenc. Az étel- és italkínálat változatos, és több fajta kézműves sört is megkóstolhatunk. Kijelenthetjük: idén tényleg sikerült a fesztivál lényegét megragadni, hiszen a söré a főszerep – természetesen a fellépőkön kívül.

Az a bizonyos 0. nap

Csütörtökön kezdődött a fesztivál a Népkertben, mivel ez a 0. napnak számított, így csak három előadó színesítette a programsorozatot. Ez azonban senkinek nem szegte a kedvét, sőt, rengetegen látogattak el erre napra, a szervezők azonban kiválóan kezelték a helyzetet, ugyanis ennyi emberre számítottak a visszajelzések alapján. Este 6-7 óra között volt egy erősebb roham a fesztiválkapuknál, akkor több száz méteres sorokat láthattak a járókelők, de ez nem is csoda, hiszen a koncertsorozatot a Follow The Flow nyitotta 7 órakor, majd őket követte a Groovehouse és az estét az ózdi fenegyerek, Majka zárta, ami előre garantálta, hogy fantasztikus buli lesz.

Fesztiválozzunk együtt!

Pénteken sem fognak unatkozni az érdeklődők, ugyanis 5 fellépő fogja elvarázsolni a közönséget, többek között a már említett Willy William is megmozgatja a fesztiválozókat. A pénteki és a szombat esti koncertpaletta sokkal színesebb és hosszabb is lesz. A vasárnapi napon pedig visszarepülhetünk a '90-es években, hiszen a retro est lesz.

A programok

2019. szeptember 6. Péntek

18.00 Anna and the Barbies

19:20 Kelemen Kabátban

20:30 Willy William

21:10 Honeybeast

22:50 Kowalsky meg a Vega

2019. szeptember 7. Szombat

17:40 Freddie

19:00 Horváth Tamás és zenekara

20.30 Intim Torna Illegál

21:50 Punnany Massif

23:30 Sigma Dj Set

2019. szeptember 8. Vasárnap

16:00 Ufo Update

16:50 Kerozin

17:30 Kozmix

18:15 Cory Aka Happy Gang

19:00 Irigy Hónaljmirigy

20:10 Ámokfutók

21:00 Republic

A szervezők arra kérik a fesztiválozókat, hogy próbáljanak meg a koncertek előtt egy picit hamarabb érkezni, mert a biztonsági ellenőrzéseken át kell jutniuk és nem szeretnék, hogy lemaradjanak a várva várt koncertekről!

(PR cikk)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!