Programajánló

2019.10.15. 12:01

Vasárnap elszáll Badár agya és elkezdi tolni...

„Amikor felmegyek a színpadra, elszáll az agyam és elkezdem tolni.„

- Az egészséges feszkó és exhibicionizmus kikívánkozik belőlem. Amikor ott elkezdődik valami, az olyan, mint a szex. Nem tervezi meg az ember előre, hanem hagyja, hogy hasson az érzelmeire – mondja egy interjúban Badár Sándor, az exvasutas humorista.

Így folytatja:

- Egy előadásra azért jön el az ember, mert nevetni szeretne, nem azért, mert egy szabadegyetemi előadásra, vagy egy politikai beszédre vágyik. A humor olyan, mint a gyógyítás: felszabadítja az érzelmeket, a tudatot, a lelket, és akár még változtathat is az emberek hétköznapi mentalitásán.

A vasutasból lett ellenállhatatlan egyéniségű előadóművész és nevettető Miskolcra érkezik: a Tudomány és Technika Házában láthatjuk, hallhatjuk hosszú idő után újra, október 20-án vasárnap 18 órakor.

Hamarosan, ugyancsak a Technika Házában:

Egy orvoscsapat lélegzetelállító előadása egy új gyógyító módszerről

Létezik és elérhető Magyarországon is az az egyedi gyógyító eljárás, komplex, holisztikus kezelés, amely Dr. Szkopincev Dmitrij és gyógyító csapatának 27 évnyi kutatásának és tapasztalatának eredménye. A Calendula Egészségügyi Intézet, ahol e módszert alkalmazzák, ötvözi a modern orvosi eljárásokat az ayurvédikus, a kínai és egyéb alternatív gyógyító eljárásokkal. A CALENDULA módszere nagyon hatékony: mozgásszervi problémák anyagcsere zavarok, szív és érrendszeri megbetegedések, fejfájások, allergiás és immunbetegségek és gasztroenterológiai megbetegedések esetében.

Miskolc, Tudomány és Technika Háza, október 30. 18.00 óra.

Online jegyértékesítés: technikahaza.hu

Jegyvásárlás: Tudomány és Technika Háza, Miskolc Görgey utca 5./ a Sportcsarnok mellett/10:00 tól 14:00 a büfében,a Fehér Fotóban a Szinvaparkban, valamint a Déryné utcai Antikváriumban.

Információ: [email protected]

Az előadások után és előtt pedig a Tudomány és Technika Háza Miskolc Motors’ MINI kávézója szolgálhat közösségi találkozópontként.

 

Borítókép: Badár Sándor, magánarchívum.

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!