BOON - Sport - DVTK

2019.03.09. 20:16

Fernando: „Nem volt színvonalas meccs”

Miskolc - „Megmutattuk, hogy tudunk küzdeni a céljainkért, mert nem feledjük, jövőre is az élvonalban szeretnénk szerepelni” – nyilatkozta Fernando Miguel Fernandez Escribano, a DVTK vezetőedzője a Puskás Akadémia FC elleni 1-0-ás hazai győzelemmel zárult találkozó után.

Miskolc - „Megmutattuk, hogy tudunk küzdeni a céljainkért, mert nem feledjük, jövőre is az élvonalban szeretnénk szerepelni” – nyilatkozta Fernando Miguel Fernandez Escribano, a DVTK vezetőedzője a Puskás Akadémia FC elleni 1-0-ás hazai győzelemmel zárult találkozó után.

Fernando Miguel Fernandez Escribano: – Gratulálok a csapatnak, hogy ilyen sok probléma ellenére, amivel ezen a héten meg kellett küzdenünk, sikerült nyerni. Nagyon fontos győzelmet értünk el, két rossz meccs után, úgy, hogy Brkovic és Karan eltiltás miatt nem játszhatott, és, hogy pénteken Tajti és Prosser is kiesett. Három pozitívumot lehet kiemelni: az egyik a meccs első 25 perce, a másik, hogy meg tudtuk nyerni, a harmadik pedig Antal B. teljesítménye. A két nagy vereség után úgy ítéltem meg, hogy Bukránnak pihenésre van szüksége, és a helyére beállt Antal B. nagy segítségünkre volt, nagyszerűen tért vissza. Az eredmény nagyon jó, a játékkal viszont nem vagyok elégedett. Csak 25 percig játszottunk jól, a meccs többi része nem a legjobb volt. Nem volt magas színvonalú találkozó, egyik csapat sem játszott jól. Ha a tiszta helyzeteket nézzük, akkor a Puskásnak több lehetősége volt. Ezen a napon a szerencse mellettünk volt, ebben az évadban, amikor kétszer a Puskás ellen játszottunk, nem a mi oldalunkon volt. Mielőbbi jobbulást kívánok Balogh Balázsnak.

Radoki János: – Nem volt jó napunk, az a csapat győzött ma, amelyik többet akart, amelyik jobban akart, jobban hajtott. Mi az első hatvan percig nem voltunk a pályán, nem azt a presszinget mutattuk be, amit akartunk. Életrevalóan kellett volna focizni, de ez hiányzott. Az utolsó harminc percben feljöttünk, volt pár gólhelyzetünk, kapufákat szereztünk, 11-est harcoltunk ki. De a meccs első kétharmadában nem veszélyeztettük a kaput, ez döntött. Gratulálok a DVTK-nak, amit ők mutattak, azt kellett volna nekünk is. Akartunk támadni, de ehhez futni kell, sprintelni kell, és ha ez nincs, akkor nehéz. Pedig lett volna keresnivalónk, mert a DVTK passzjátéka nem volt mindig pontos, de a sikerhez száz százalékot kellett volna nyújtani. A gól előtt sem ért oda a középső védőnk a hosszú, magas labdára, ez is jól tükrözte ez az első 60 percben nyújtott játékunkat. Ezt megelőzően kétszer nyertünk, ahhoz képest kevesebbet csináltunk, a kapott gól arányban van azzal, ahogy játszottunk.



[related-post post_id="4167515"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!