BOON - Sport - DVTK

2016.10.10. 12:19

DVTK Stadion: érkeznek az építéshez a "hozzávalók"

Miskolc - Amint arról már szombaton beszámoltunk, nagy valószínűséggel heteken belül elkezdődik a DVTK Stadion bontása, majd ezt követően az új építése Diósgyőrben.

Miskolc - Amint arról már szombaton beszámoltunk, nagy valószínűséggel heteken belül elkezdődik a DVTK Stadion bontása, majd ezt követően az új építése Diósgyőrben.

Lapunk hétfőn megtudta, hogy a bontáshoz és az építéshez szükséges eszközök közül a lakó- és a szerszámos konténerek felállítását már pénteken elkezdték a kivitelezést elnyerő (bár ezt hivatalosan egyelőre még nem jelentették be) Market Építő Zrt. emberei.

Amint az a hétfő délelőtti ottjártunkkor kiderült, eddig 15 darab ilyen konténert pakoltak a DSM Kft. birkózócsarnok mellett lévő telephelyén. Úgy tudjuk, még ugyanennyi konténert, illetve egy magasépítéshez szükséges darut szállítana a helyszínre a napokban egy olyan beruházás helyszínéről, amely nemrég fejeződött be a a megyében, amit a szintén a Market Zrt. végzett.

Amint arról már szombaton beszámoltunk, az új stadion építését a Garancsi Istvánhoz köthető Market Építő Zrt. nyerte el. Arról, hogy mindezt mikor jelentik be hivatalosan, pénteken nem tudtuk meg, ám új hír, hogy a projektbe vélhetően bekerül (az MVSC pálya 900 millió forintos rekonstrukciója mellett) a diósgyőri birkózók számára megépítendő csarnok is, mintegy 200–300 millió forint névértéken.



Elérkezett a pillanat, mehet a bontás és az építés a Diósgyőri stadionban!?

Miskolc - Mintegy 2 évvel azután, hogy a 2014-es önkormányzati választások előtt elbontottak három állóhelyi szektort a Diósgyőri stadionban, úgy néz ki, elérkezett a 10,9 milliárdos új stadionprojekt elindulásának pillanata.

 

DVTK Stadion: péntekig kiderülhet, hogy a szombati lesz-e az utolsó NB I-es meccs

Miskolc - Még van egy kis esély arra, hogy most szombaton lesz a DVTK stadionbúcsúztató meccse.

 

 

DVTK: nem csak Mezőkövesd, akár Nyíregyháza vagy Debrecen is lehet

Miskolc - A Diósgyőri stadion nélkül maradható DVTK nem tudja minden idei meccsét a megyében lejátszani.

 

 

DVTK-stadion: Ezt aligha támadják meg

Budapest, Miskolc - Az egyik pályázónak a 10,9 milliárd forint nem lenne elég a DVTK-, MVSC-stadionok projektjére.

 

 

 

Állóhely, szeretem

Állóhely. Nekem nem a busz és a villamos ugrik be, hanem az Andrássyn a kanyar és a régi B-közép, a mai napos. Emlékszem, szatyorból dobáltuk az összevágott újságpapírt, miközben a vagányabbak a honvédségtől szerzett piros füstbombát gyújtották be. Lobogtak a piros-fehér zászlók: „meghalok a, meghalok a Vas-gyá-rért!” Juhász-Léhi István jegyzete.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!