boon-sportoldal

2011.08.08. 11:17

Látványrally a Zemplén-hegységben

Hétvégi programnak GPS pontkereső verseny autósoknak, pontokért.

Hétvégi programnak GPS pontkereső verseny autósoknak, pontokért.

Augusztus 13-án Nyíregyházáról rajtol, majd a szombat esti cél, Telkibánya meglátogatása után visszatér a szabolcsi megyeszékhelyre a Látványrally nevet viselő ,,túra autózás”. A futam egy GPS pontkereső verseny, melynek lényege, hogy az indulók egy listát kapnak GPS koordinátákkal, melyek mind 1-1 magyarországi (jelen esetben Zemplén-hegységi) nevezetességet jelölnek. Minden pontnál egy kérdés várja az indulókat, az ezekre adott helyes válasszal pontok gyűjthetők. A versenyt az nyeri, aki a nap végén a legtöbb ponttal rendelkezik. A Látványrally nem csak egy közúti verseny, ahol a KRESZ szabályok betartása kötelező, hanem egy kétnapos családi túra is, amelynek során minden korosztály jól szórakozik. A rendezvényen bárki részt vehet, az indulás követelményeinek listája rövid: az autó vezetőjének érvényes ,,B" kategóriás jogosítvánnyal-, a gépjárműnek érvényes forgalmi engedéllyel kell rendelkeznie, illetve a nevezési díjat kell befizetni. Minden résztvevő oklevelet kap, az első három helyezett pedig külön díjazásban részesül.

Bővebb információ a http://elmenyrally.uw.hu weboldalon található, vagy az [email protected] e-mail címen, illetve a 30/546-54-25-ös telefonszámon kérhető. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!