BOON Sziréna

2017.12.07. 08:20

Halálos gázolás Kazincbarcikánál

Borsod-Abaúj-Zemplén - A balesetek mellett egy tragédiával végződött gázolás is történt megyénkben szerdán.

Borsod-Abaúj-Zemplén - A balesetek mellett egy tragédiával végződött gázolás is történt megyénkben szerdán.

Szerda délelőtt letért az úttestről és árokba hajtott egy személygépkocsi a 25-ös főút Ózd és Sajópüspöki közötti szakaszán. A balesethez az ózdi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járművet. Az eset során egy ember megsérült, ezért őt a mentők kórházba szállították. Az érintett útszakaszon félpályán haladt a forgalom.

Tűzoltók is érkeztek a balesethez

Szintén szerda délelőtt összeütközött egy személyautó és egy kisteherautó a 37-es főút 50-es kilométerénél, Olaszliszka térségében. A balesethez a sátoraljaújhelyi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik megkezdték a műszaki mentést. Az érintett útszakaszon félpályán haladt a forgalom - tájékoztatta lapunkat Dojcsák Dávid, a B.-A.-Z. Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Tragédia a síneken

Üveges Csaba, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa arról számolt be, hogy szerdán este Kazincbarcika környékén egy férfit elgázolt a vonat. A mentők a helyszínre érkeztek, de már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

ÉM


[related-post post_id="3703060"]

[related-post post_id="3702217"]

[related-post post_id="3702742"]

[related-post post_id="3701865"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!