Ingatlanajánló

2021.08.21. 07:30

A hét ingatlana: Parasznya aranya, avagy egy szuper ház!

A gondosság és szeretet süt a most következő, eladósorba került parasznyai otthonból! Egy 90 nm-es otthon, csodás kert egy panel áráért? Mi benne lennénk. És ön?

“[...] 90 m2-en nappali, két szoba, előszoba, fürdőszoba, konyha és tároló található nagyon jó elosztással. A ház teljes belső felújításon esett át az elmúlt években, amely magában foglalja a teljes víz- és villanyvezeték, valamint a nyílászárók cseréjét. Minden helyiség új, minőségi, modern burkolatot kapott. A falak gyönyörűen festettek (mindenhol gipszkarton van). A nappaliba látványkandalló került beépítésre. A fűtésről új gázkonvektorok gondoskodnak, a meleg vizet új villanybojler adja.

A tulajdonosok kifinomult ízléssel rendezték be az ingatlant, minden bútor megegyezés tárgyát képezi. Ide akár egy bőrönddel is beköltözhet! Közel 1500 m2-es, csodálatosan rendben tartott kert tartozik a házhoz, a képek magukért beszélnek. Az udvaron található két lemezgarázs is, a fúrt kútból egyszerűen megoldható a locsolás.[...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!