HAON - PR cikk

2013.02.18. 10:08

5 éves az i.Scription szemüveg

Szerintem kétféle szemüveges ember van. Aki még mindig megkérdezi, hogy „az ugyan mi fán terem”, a másik, akinek már esze ágában sincs többé hagyományos szemüvegek után kajtatni és azt nézegetni, hol a „legóccsóbb”! Ma már szerencsére ők vannak többen.

Szerintem kétféle szemüveges ember van. Aki még mindig megkérdezi, hogy „az ugyan mi fán terem”, a másik, akinek már esze ágában sincs többé hagyományos szemüvegek után kajtatni és azt nézegetni, hol a „legóccsóbb”! Ma már szerencsére ők vannak többen.

Régiónkban 2008-ban jelent meg a Carl Zeiss cég világszámba menő szabadalma, az i.Scription technológia. Ez Európa boldogabbik felén is szenzáció volt, a német iparkamara innovációs díját is megkapta, mely az egyik legnagyobb érdem, amit optikai iparban ki lehet vívni.

Azóta túl vagyunk a kezdeti kirobbanó sikereken, és azt kell mondjam, a környék intelligens és igényes szemüveg viselői rájöttek, hogy a szemüveg nem csupán egy divatos keret, vagy egy vékony lencse beszerzése, hanem sokkal de sokkal több!

A világon először sikerült olyan szemüveglencsét legyártani, amely tökéletesen és több ezer ponton igazodik a szem külső felületéhez (szaruhártya), és számításba veszi a viselő látáskultúráját és viselési szokásait. Hihetetlen, hogy az eddig az akciós babérjain ülő konkurens szemüveg lencse gyárak 2013-ra rendre megkíséreltek hasonló fejlesztésekbe fogni, de volt aki beismerte, hogy a szakadéknyi lemaradást már sosem tudja behozni.

A hagyományos optikai iparnak végleg megpecsételődött a sorsa. Most "akciózzák" ki balekoknak.

A lencsék szakmai háttere és részletei egy 160 éves tapasztalaton nyugszanak, mely a világon legmodernebbnek számító, hullámfront technológiás látásvizsgáló komputerével valósulnak meg. Akit érdekelnek a technikai részletek, a www.pappoptika.hu weboldalon részletes ismertetőt talál.

Túl azon, hogy ez a szemüveg hatalmas előrelépés orvosi és technikai szempontból, a hétköznapokban is hallatlan előnnyel bír a hagyományos optikákkal szemben.

Ha valaki a családban arra panaszkodik, hogy éjszaka képtelen autót vezetni, vagy esőben nem lát, számítógépnél hamar elfárad és műfénynél nem tud tanulni, az i.Scription lencse páratlan előnyöket nyújthat. Lélegzetelállító kép extrém körülmények között is!

Páratlan és figyelemre méltó, hogy olyan látásproblémákat (pl.corneális astigmia) is tökéletesen korrigál, melyek hagyományos optikai módszerekkel nem orvosolhatók. Kiemelném még, hogy a szemüvegek rendkívül tartósak, évekig tökéletesek és nincs a szokásos értelemben vett „megszokási” és „hozzászokási” mizéria. Rengeteg változatát készítik DuraVision Platinum réteggel, amely az extrém karcállóság ikonja!

Néhány őszinte szóban megemlíteném, hogy időről időre felröppennek forradalminak kikiáltott látásjavító módszerek, melyek árnyékában nem mindig lát tisztán az ember.

Ez a fél évtized arra volt jó a régióban, hogy sikerült eloszlatni a szkeptikus „nagyokos” kételyeket. A legjobb reklám, hogy azok az emberek, akik i.Scription szemüveget készíttettek, megosztották tapasztalataikat közvetlen környezetükkel. Ezek a szemüvegek presztízsértékűnek bizonyultak egy olyan piacon, ahol a szemüvegnek csupán az ára a lerágott téma és azt is dugdosni kell, meg ne lássák.

És mindez mennyibe kerül? Nos, semmivel sem kerül többe, mint bármely komoly optikai termék, amelyet egyedileg rendelnek meg. Tartósságuk azonban messze felülmúlja a piacon jelenleg elérhető termékeket. Ami majdnem olyan jó mint egy i.Scription, az többe is kerül mint egy i.Scription. De csak „majdnem olyan jó” és soha nem lesz olyan! Ezért igyekszünk még fenntartani a bevezető árakat, az egyéni kedvezményeket és az alkalmi akciókat. A jelenlegi árharcban sokan sajnos nehezen ismerik fel, hogy egy ötcsillagos luxust kapnak meg egy háromcsillagos áráért.

Az ötödik évfordulóra szeretnénk mi is ha egykori vevőink osztoznának sikereinkben és családtagjaik is valóban jól járnának. Legyünk őszinték, ma senkinek nem megy igazán a szekér úgy, hogy hirtelen beruházzon egy komoly szemüvegbe nyakló nélkül.

            Miután nem szeretnénk magára hagyni régi jó vásárlóinkat és családtagjaikat, az évfordulóra azzal az elképesztő meglepetéssel állunk elő, hogy ha valaki behozza hozzánk régi vállalási lapját, számláját, a rajta szereplő összeget elköltheti egy új i.Scription szemüvegre.

Ez valódi komoly ajánlat! Kérjük gondolja végig, és forgassa fel a fiókot, vagy kérje meg szüleit, nagyszüleit, keressenek egy régi munkalapot, hiszen egykor biztosan itt jártak nálunk.

            A részletes vásárlási feltételek a honlapunkon megtalálhatók. Ez ellentétben a kétes "szemüvegbazárokkal", egy valódi értékes ajánlat, mellyel megköszönni szeretnénk mindazoknak akik nálunk vásároltak eddig, hogy három generáción át megtisztelték cégünket bizalmukkal. Szeretnénk segíteni azon generációknak is a valódi világszínvonalú látáskomfort megteremtésében, akik szemüveg vásárlási tapasztalat híján a kétes akciókat hirdető "szemüvegtőzsdék" potenciális áldozatává váltak ezekben a gazdaságilag tönkre ment években.

Ám ebben a kusza piaci helyzetben is vannak, akik józanok tudnak maradni, ők a  termékeket is összehasonlítják, és nem bódulnak el a nem ritkán hihetetlenül irreális ajánlati mámorban.

Hajlamos az ember mi felénk elfeledkezni a „közvetett haszonról” is. Ha szakadó esőben nem töröd össze az autódat, nem kell sötétedés előtt azonnal elindulni, barkácsolás közben látod, amit csinálsz és nem készít ki a komputer az irodában, már megérte!

 

Itt köszönjük meg mi is Mindenkinek, aki az elmúlt években i.Scription szemüveget vásárolt, hogy a minőséget választotta.

Az i.Scription látáskontroll továbbra is ingyenes. Részletek a www.pappoptika.hu weboldalon.

 

Jó egészséget és mielőbbi viszont látást kíván a Papp Optika Szalon minden dolgozója.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!