boldogság

2020.10.21. 10:18

Weisz Fanni: A szerelmem kedvéért tanulok beszélni

A siket szépségkirálynő valósággal újjászületett Gergő mellett, ráadásul kapcsolatukra Fanni édesanyja is áldását adta.

Néhány hónapja, amikor kiderült, hogy zátonyra futott Weisz Fanni házassága még minden borúsnak tűnt a modell életében. Hét együtt töltött év után, nem sokkal a második házassági évfordulójuk előtt ugyanis összepakolt, és elköltözött újpesti otthonukból. Először édesanyjához ment, majd beköltözött egy belvárosi lakóparkba, ahol most is él, de nem sok ideje maradt az egyedüllétre, a szerelem ugyanis villámgyorsan kopogtatott az ajtaján – írja a Bors.

Gergő sokak számára nem ismeretlen, korábban ugyanis Nádai Anikó partnereként hallhattunk róla, az élet azonban úgy hozta, hogy a sármos férfi ma már a siket szépségkirálynőt teszi boldoggá.

Forrás: Bors / Weisz Fanni Instagram

– mesélte kicsattanó jókedvvel Fanni, akinek szavait édesanyja tolmácsolta. – Gergő igazi férfi, akire fel tudok nézni, akivel mindenről el tudok beszélgetni. Aki figyel rám, aki óv, és aki sokkal többet ad, mint amit az eddigi életem során tapasztaltam.

Nagyon boldog vagyok Gergő mellett és csak előre nézek, a múlttal egyáltalán nem akarok foglalkozni – mondta a modell.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában