kínálatbővítés

2020.11.13. 18:29

Digitalizációval válaszol a piaci kihívásokra a Szerencsejáték Zrt.

Az eddig csak offline kínált kaparós sorsjegyek online is megvásárolhatók október 27-étől.

A koronavírus-járvány okozta piaci kihívásokra gyors kínálatbővítéssel válaszol a Szerencsejáték Zrt., amely az e-sportfogadást követően rövid idő alatt bevezette az e-sorsjegyet is – közölték a társaság csütörtöki online sajtótájékoztatóján.

Bánhegyi Zsófia kommunikációs igazgató hangsúlyozta: a zrt. komoly üzleti döntéseket hozott, az online játékok bevezetésével együtt az internetes értékesítést is erősítette. Az eddig csak offline kínált kaparós sorsjegyek online is megvásárolhatók október 27-étől.

Az igazgató kiemelte, hogy a profitelvárásokat mindig alárendelik a társadalmi felelősségvállalás, a felelős játékszervezés elveinek. A termékekbe önkorlátozási lehetőségeket építenek be, és a játékosok akár az önkizárást is választhatják.

A társaság eredményes évet zárhat, a bevételi terveket az első fél év forgalomcsökkenése ellenére túlteljesítették – mondta Bánhegyi Zsófia.

Kovács Krisztina főosztályvezető közölte, hogy az e-sorsjegyek népszerűek, a játékok száma meghaladja a 300 ezret. A nyerteseknek csaknem 60 millió forintot fizettek ki.

A társaság szeptemberben közölte: 2019-ben 542,6 milliárd forint árbevételt és több mint 27,5 milliárd forint adózott eredményt ért el, 114,4 milliárd forinttal járult hozzá a közösségi kiadások finanszírozásához, különböző adók, járulékok, díjak, osztalék formájában. A sorsjegyek tavaly az előző évinél 11,9 százalékkal magasabb, 125,3 milliárd forintos bevételt hoztak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában