Bulvár-celeb

2021.10.01. 22:54

„Most már egyikünké sem lesz” – Megölte kétéves gyermekét az anya, hogy ne kelljen visszaadni az apának

Meggyilkolta gyermekét egy magyar anya, a holttestéről pedig videót küldött a Budapesten élő fiának. Az Olaszországban tartózkodó magyar nő kétéves kisfiát előzőleg az apának ítélte a bíróság, pénteken kellett volna a gyereket átadnia, de inkább külföldre szökött.

Norbert, a gyászoló édesapa, vigasztalhatatlan

Forrás: családi felvétel

A Budapesti Rendőr-főkapitányság is vizsgálja az ügyet, de a nyomozást az olasz hatóságok folytatják. A rendőrség sajtóügyeletese közölte: innentől a magyar hatóságok nem nyomoznak az ügyben, de ha az olasz kollégák azt kérik, minden segítséget megadnak nekik.

Egyes olasz lapok már címlapon írnak az esetről. A tgcom24.mediaset.it például úgy írta le az esetet, hogy a nő belépett a szupermarketbe Citta della Pieve-ben egy véres, kétéves gyerekkel a karjában és az egyik pénztárgép futószalagjára helyezte, majd a dolgozók elmondása szerint segítséget akart kérni – írja a Metropol.

A kisfiú nyakán és hasán számtalan szúrt seb volt, és bár a helyi mentősök próbálták újjáéleszteni, de már nem tudták megmenteni az életét.

Az umbriai nyomozók most próbálják rekonstruálni a szörnyű eseményt, de még nem tudják, hogy pontosan mi történt valójában.

A BRFK sajtóügyeletese megerősítette a hírt.

A BRFK arról is beszámolt, hogy az olasz rendőrök az anyát elfogták, a nyomozást pedig az ottani hatóságok folytatják le. Azt senki sem tudta megerősíteni, hogy a gyilkosságot elkövető anya magyar-e, de az apához hasonlóan ő is az lehet.

– Egy állatot szoktak így megölni – zokogta az apa a Borsnak.

– Még egy képet is küldött a saját 22 éves fiának! Ez a nő nem normális – mondta a férfi, és hozzátette: hogy Katalin hosszú ideje igyekezett pokollá tenni az ő és rokonai életét és korábban is fenyegetőzött, hogy megöli a kis Alexet.

– Mindenkit feljelentgetett a környezetemben, engem pedig verbális erőszakkal és pedofilvádakkal illetett. Úgy vélem, ez az ő fantazmagóriáinak köszönhető. Korábban pornószínésznőként dolgozott Olaszországban, és minden egyébbel, ami az éjszakai élettel jár – mondta Norbert, aki azt tervezi, hogy a kisfiát hazahozza Olaszországból, hogy magyar földben temethesse el.

 

Norbert, a gyászoló édesapa, vigasztalhatatlan
Fotó: családi felvétel

 

– Nem voltunk Katalinnal házasok, csak együtt éltünk. Azt mondta, hogy menopauza van nála, ehhez képest két hónap után közölte, hogy gyermeket vár.

Amíg terhes volt, többször láttam, hogy a hasát ütögette, dohányzott és szteroid tartalmú tablettákat szedett.

– mondta a gyászoló apa, aki három héttel ezelőtt, a bíróságon látta utoljára élve a kis Alexet.

– Távoltartási végzést kért ellenem, de azt nem ítélték meg. A folyamatos kapcsolattartást viszont akadályozta. Még vidékre is leköltözött. A pandémia ideje alatt három hónapig nem találkozhattam a fiammal – csuklott el az édesapa hangja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!