Járvány

2020.08.06. 09:57

Tízezer nézőjét védi az Apostol a koncert elhalasztásával

Kínkeserves döntést kellett meghoznia a népszerű zenekar tagjainak, akiknek a jubileumi Aréna-nagykoncertjére már az év elején elfogyott az összes jegy.

Budapest, 2018. június 5. Németh Zoltán zongorista és Meződi József énekes (Apostol) a Volt egyszer egy Ifipark koncertsorozat budapesti sajtótájékoztatóján 2018. június 5-én. A budai Várkert Bazárban június 29-től szeptember 7-ig az Omega, D. Nagy Lajos, Hobo, az Apostol és a Dinamit lép fel. MTI Fotó: Mohai Balázs

Forrás: MTI

Fotó: Mohai Balázs

Egyelőre nem lehet olyan táncos, zenés programokat rendezni, amelyen ötszáznál többen vennének részt, ezért is kavart nagy port, hogy az Apostol együttes, ültetett közönséggel, mégis megtartaná az 50. éves jubileumi buliját az ország legnagyobb csarnokában. A zenészek azonban újra átgondolták a dolgot és Meződi József frontemberrel egyetértésben végül mégis lemondták a koncertet.

A mi közönségünk hatvan pluszos – indokolta a döntést Meződi József énekes a Borsnak. „Az egyetlen felelősségteljes lépés csakis az lehetett részünkről, hogy nem tesszük ki fertőzésveszélynek őket, a legveszélyeztetettebb korosztályt. Rendkívül nehéz döntés volt, még talán fel sem ocsúdtunk belőle... először március 7-re volt meghirdetve a buli, aztán áttettük augusztus 28-ra, amit most lemondtunk és 2021-re tolódott át az esemény, szintén március 7-re.”

Az Apostol most is rendkívül népszerű, a jubileumi koncertre 10 ezer ember váltotta meg előre a jegyét. Egy kisvárosnyi ember, aki egyszerre egy helyen valóban komoly veszélynek lenne kitéve.

Megindító, hogy ilyen sokan megvették a belépőjüket a bulira – folytatja Meződi. „Az ő érdekükben halasztjuk el a koncertet.”

Borítókép: Németh Zoltán zongorista és Meződi József énekes (Apostol) a Volt egyszer egy Ifipark koncertsorozat budapesti sajtótájékoztatóján 2018. június 5-én.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában