Koncertajánló

2020.07.01. 17:00

Miskolc kultikus rock bandája újra hazai pályán

Július 3-án, pénteken a Collinsban lép fel a közel három évtizede létező miskolci rock legenda, a Rotor.

Bukovenszki-Nagy Eszter

Forrás: A zenekar fotója

Talán sokan nem is tudják, hogy annak idején nem csak itthon volt kultusza a pörgős, feszes heavy metal zenét játszó bandának: a kétezres évek elején egy egyhónapos francia turnén is részt vettek, emellett Finnországban és Mexikóban is megjelentették egy-egy albumukat. Népszerűségüket mi sem bizonyítja jobban, mint hogy megbízható forrásból származó információink szerint Budapestről is érkeznek rajongók a pénteki miskolci koncertre.

Tavaly új albummal jelentkeztek Most vagy soha címmel, és azóta sem tétlenkednek: a karantén alatt a legújabb lemezen dolgoztak. A 13 dal el is készült, s noha már csak az utómunka van hátra, egyelőre még nem örvendeztetik meg a közönséget a friss dalokkal. Helyette a jól ismert riffekre bulizhat a borsodi közönség.

„Csak a halál választ el a zenétől”

– Nagyon jól sikerültek az új nóták, szerintem jobb anyag lett, mint az előző – mesélte Szentesi Janó énekes – A vírus eléggé felborította a dolgokat, így ez a korong vélhetően már csak jövőre tud megjelenni. Mindenesetre legalább három dalból szeretnénk majd klipet is forgatni, ha elkészültek a végleges verziók. Szóval voltunk, vagyunk és úgy néz ki, hogy leszünk is még! Minket már csak a halál választ el a zenétől! – ígérte.

Aki a hosszú bezártság után egy jó kis klasszikus rock bulin eresztené ki a gőzt, annak a Collinsban a helye most pénteken, hiszen a koncert után rock diszkó is lesz hajnalig. Ott találkozunk!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában