Aranyos

2023.10.02. 17:00

Elütött cicát istápol ByeAlex - videóval!

Hétvégén megjárták a Nyíregyházi Állatkórházat.

Boon.hu

ByeAlex

Leszögezném: nem értek a macskákhoz! Sosem szerettem volna, teljesen inkompetens alak vagyok. Viszont ez az élőlény az utca közepén feküdt véresen, megrémülve… Nem hajthatsz el ilyenkor! Ígérem, hamarosan koncertekkel, dalokkal jövök majd, nem lesznek aktivista posztok; de most ez történik. Nem nagy dolog a világnak, de nekem igen

– írja közösségi oldalán a sztár, aki egy videót is megosztott a kis vörös cicáról és a közös történetükről.

Nem nagyon akar enni

A videóból kiderül, hogy édesanyját látogatta meg ByeAlex és a kölyök macskát ez idő alatt, Tokaj és Felnémet között találta. Mivel sérült volt, ezért az anyukájához magával vitte. Szombaton nyíregyházi klinikán nagyon kedves csapattal találkoztak. Ott kiderült, hogy a cicának nem tört el semmije. Kitisztították a szemét és az orrát, amelyeken most már szépen veszi levegőt és abbahagyta a véres orra miatti tüsszentgetést is. 

@itsbyealexbitch találtam egy cicát az út közepén… part2… #fyp #vigyazzazallatokra #savedcat #cats #babycat ♬ eredeti hang - APU

Tápszerrel próbálja etetni és itatni az állatkát, de sajnos nem nagyon fogadja el a táplálékot, egész nap csak alszik, ami némi aggodalomra ad okot. Mostanra bolhairtáson és féregtelenítésen is átesett, valamint kapott egy tároló ketrecet. Az énekes továbbra is köszönettel fogadja kommentben a rajongói állatgondozási tippjeit.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!