Ezt tudta?

2024.08.15. 11:30

Azahriah titokban Miskolcon jótékonykodott - videóval

Napjaink legfelkapottabb hazai sztárja, Azahriah még áprilisban látogatta meg a miskolci gyermekotthont. Egy teljes koncertje bevételével támogatta az intézményt, miközben az ott lakóknak felejthetetlen perceket szerzett.

Boon.hu

Azahriah nemcsak koncertezni jött el Miskolcra

Fotó: MW

A napokban derült ki, hogy a népszerű magyar énekes és dalszerző még áprilisban ellátogatott a miskolci gyermekotthonba. Nem csak szavakkal, hanem tettekkel is kifejezte támogatását a rászoruló gyermekek felé: egy decemberi koncertjének teljes bevételét a Játékidő Alapítványon keresztül az intézménynek ajánlotta fel. 

Azahriah koncert3
Ilyen volt Azahriah a miskolci koncerten
Fotó: Mogyorósi Zsolt Pipó

A teljes koncertbevételt 

Decemberben volt egy koncert az Akváriumban, és annak a full bevételét a Játékidő Alapítvány kapta. Most ide a miskolci gyermekotthonba tudtunk hozni csomó cuccot. Hát egy eredményes nap volt, és akkor úgy gondoltam, hogy lejövök ide, hátha valakinek ez imponál és ismeri, szereti a zenéket, nekik úgy jó lehet.

 – mondta a nyilvánosságra került videóban Azahriah.

Közös fotók készültek 

Az énekes látogatása nagy örömet okozott a gyermekotthon lakóinak. Nemcsak ajándékokat hozott, hanem időt is szakított arra, hogy beszélgessen a gyerekekkel, autogramokat osszon, és közös fotókat készítsen. Az énekes kiemelte, hogy a pillanatnyi élmények alapján nagyon jófejnek találta a gyermekeket, és felejthetetlen élményként élte meg az alkalmat.

 Ez egy felejthetetlen, nagyon nagy élmény nekem amúgy, hogy valamit elkezdtünk, az most végbement, és most meg itt van ez a sok jó cucc, és tök sok hasznát fogják venni

– tette hozzá az énekes. 

Felejthetetlen volt a nap 

Azahriah a látogatás során arról is beszélt, hogy megdöbbentette, mennyire ritka az ilyen jellegű támogatás, és reményét fejezte ki, hogy mások is követik majd a példáját. A miskolci gyermekotthon lakói mindenesetre hálásak voltak az énekes kedvességéért és figyelmességéért, ami felejthetetlenné tette a napjukat. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában