Celebhír

2024.08.25. 17:00

Ez igazán romantikus: Rubint Réka hisz a csodákban

Zarándokúton van a Schobert család.

Kubik Ákos

Rubint Réka gyógyulni szeretne

Fotó: Szabolcs László

Rubint Réka és férje, Schobert Norbert nemrég összecsomagoltak, és barátaikkal elhagyták az országot, hogy felfedezzék Montenegró csodáit. A fitnesslady nemrég egy különös helyről jelentkezett be, valamint elárulta, hogy meglátogatnak egy olyan templomot is, amely az egyik barátjuk életén segített. A social media oldalán egy különös történetet osztott meg az életéről Rubint Réka. 

Ma délután Montenegró egyik legfontosabb zarándokhelyén, Ostrog – a sziklába vájt csoda helyszínén jártunk.(...) Lenyűgöző volt… Évek óta visszajárunk Montenegróba. Mi eddig csak az Our Lady of the Rocks templomot látogattuk, mert a számomra egyik legfontosabb Barátomat hoztuk el az Our Lady of the Rocks templomba, amely szintén egy csodával bíró szent hely… Nagyon beteg volt. Azóta meggyógyult, és nem ő az egyedüli, akivel valóban csoda történt… Aki igazán ismer, az pontosan tudja, hogy mennyire hiszek a csodákban, és abban, hogy minden okkal történik… Hálás vagyok, hogy rátaláltunk erre a számunkra is új zarándokhelyre, és hogy ma itt lehettünk. Ha Montenegróban jártok, ne hagyjátok ki! /Természetesen holnap a Our Lady of the Rocks-ba is ellátogattunk hálát adni

- jelent meg a kiskegyed oldalán.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában