Sztárbox

2024.09.09. 17:00

Amazonok csatáztak

Szeptember 8-án Schobert Lara és Pap Dorci csapott össze a Sztárboxban. Nagy volt a tét, hiszen a továbbjutó egyenesen a szuperdöntőbe került.

Kubik Ákos

Schober Lara jól készült fel a Sztárboxra

Fotó: MW

A mérkőzést Kokó kommentálta, aki megemlítette, hogy a

két legsportosabb hölgy fog összecsapni,

 ami izgalomra adott okot. Hogyan is alakult a négymenetes mérkőzés? 

Az első menetet amolyan ismerkedős menetként írta le Kokó. Pap Dorci bevitt 3-4 szép ütést, aktívabb volt, a menet vége azonban a korábban inkább csak védekező Laráé volt. A második menetben is kóstolgatták egymást, majd Schobert Norbi lánya belelendült, 

mint egy tank, úgy megy előre

- mondták róla a kommentátorok.

Az adok-kapok ezután is folytatódott, Lara merészebben kezdett, de Dorci visszatámadt. Mindkét részről láthattunk néhány szép felütést és horgot, viszonylag kiegyenlített másfél perc volt. Kokó azonban megjegyezte, egyre lejjebb tartja a kezét Dorci, ami nem jó jel. Az utolsó másfél percben a bírónak számolnia kellett Pap Dorcira és a szorítót már Lara uralta egyértelműen.

A kőkemény mérkőzést végül Schobert Lara pontozással nyerte, az ő kezét emelték a magasba. 

Nem tudom, mit mondjak, annyira, de annyira hálás vagyok az edzőmnek és az egész csapatomnak, olyan mély gödörből hoztak ki

- mondta Lara a kemény menet után.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában