Boon celeb

3 órája

Deniz szerint a TikTok idegméreg

Deniz, a kazincbarcikai születésű kétszeres Fonogram-díjas, többszörös arany- és platinalemezes magyar rapper, énekes és dalszövegíró elégedetlen a legnagyobb közösségi oldal algoritmusával.

Boon.hu

Fotó: Sándor Judit

Deniz úgy látja a Facebook oldala adatai alapján, hogy a bejegyzései elvesznek a közösségi oldalon. Ezzel kapcsolatban posztolta a következőt:

Az utóbbi időben a fészbuk még lejjebb tekerte az elérést. Nem csak az én oldalamon, úgy általánosságban is ez a tapasztalatom. A tiktokot idegméregnek tartom, az instát igazàn sosem szerettem ezért egyelőre marad ez. Szóval dobjon már valami visszajelzést az aki ezt a posztot látja (lécci)

A rapper közel négyezer visszajelzést kapott a követőitől – nem csak Magyarországról, hanem határon túlról is – és kommentben jelezte, hogy így az egy százalékos elérést sikerült tizenöt százalékra feltornáznia. Ez azért is fontos számára, mert azt is megosztotta rajongóival, hogy hamarosan érkeznek az új dalok.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában