Biztos, hogy igaza van?

2 órája

Majka nem engedné, hogy a felesége levágassa a haját

Az X-Faktor válogatói nem csupán a produkciókról, hanem a mentorok között zajló szórakoztató beszélgetésektől is emlékezetesek.

Majka, az ózdi rapper

Fotó: MW

A szombati adás során több idős versenyző is a színpadra lépett, és egyikük előadásában a közismert Gedeon bácsi című dalt hallhatta a közönség. A rapper nem rejtette véka alá a véleményét a dallal kapcsolatban:

Nekem a halálom ez a dal! Anyám kezdte, megölt vele teljesen, a fiatalkoromat végigénekelte a Gedeon bácsival. A legjobb barátom, ha iszik, elkezdi állandóan énekelni ezt nem létező hangszínen. Állandóan a Gedeon bácsit hallgatom! 

– fakadt ki Majka.

Válig érő fazon

A beszélgetés itt azonban nem ért véget. A fodrászok és a frizurák témája kapcsán Tóth Andi, a 25 éves énekesnő elárulta, hogy talán 35-40 éves korára vállig érő, bubi fazonra váltana. Ezt hallva Majka azonnal reagált: „Megbolondultál teljesen?!” – fakadt ki hitetlenkedve, miközben próbálta Andit lebeszélni a hajvágásról.
Majka határozottan ellenezte az ötletet:

Az az öregedés első jele a nőknél, amikor levágatják a hajukat. Azt soha nem engedném a Hajninak!

– mondta.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában