Állatvilág

2021.10.30. 07:00

Ünnepi nyílt napot rendeznek a miskolci gyepin

Százötvenedik alkalommal nyitja meg kapuit a sétáltatni vágyó és örökbe fogadni szándékozó állatbarátok előtt a Miskolci Állategészségügyi Telep, 2021. október 30-án, 10 és 14 óra között.

A jubileumi alkalmon kiválasztják és megajándékozzák a gyepmesteri telep négylábú legjeit. A versenyre a szervező Miskolci Második Esély Állatvédő Alapítvány közösségi oldalán lehet szavazni. Mivel a nyílt napokon sok kutya mozog a telep környékén, a sétáltatókat arra kérik, hogy védenceiket vegyék rövid pórázra, ha egy másik eb közeledik, hogy elkerüljék az esetleges konfliktusokat. Viszont a közös szórakozás mellett nyugodtan lehet tanítani is a kutyusokat. Bármilyen kérdés felmerül ezzel kapcsolatban, az alapítvány munkatársai rendelkezésre állnak. Továbbá szívesen fogadnak adományként: Happy Dog kutyaeledelt és alutasakos macskaeledelt, húst (csirkecomb, -szárny, -nyak), étkezési rizst, száraztésztát, kutyaszalámit, rongyot, szőnyeget, régi kabátot, törülközőt, edényt, játékokat, nyakörvet, pórázt, szájkosarat, kutyáknak való immunerősítőt, műtét utáni gallért, Copoly öntapadós rugalmas pólyát.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában