Örökbefogadás

2023.01.07. 14:00

Gazdát keresnek az árva kutyusok

A Miskolci Állatsegítő Alapítvány árva lakóiból mutatunk be hármat.

Fotó: Vajda János

Előzetes bejelentkezés után lehet személyesen is látogatni a kiszemelt kutyusokat – csipelve, oltva, féregtelenítve és bolhátlanítva, ivartalanítással adják örökbe őket, amelynek költsége 18 ezer forint. Tájékoztatás mindennap 8 óra és 16.30 között kérhető a következő számon: 30/232-1890.

Abigél 6 év körüli ivartalanított németjuhász keverék nőstény. Vemhesen, soványan érkezett a menhelyre még 2021-ben. Kedves, barátságos kutyus, más kutyákkal is jól kijön, szépen sétál pórázon!

Abigél


Levente körülbelül 9 éves ivartalanított kan. 2022 nyarán került be a menhelyre. A lánc és a karabiner belenőtt a nyakába, nagyon csúnyán elfertőződött sebbel érkezett, csontsoványan. Már szépen meggyógyult, imádja az embereket, de sajnos más kutyákkal nem barátságos.

Levente


Szabi 1 év körüli, közepes méretű ivartalanított kutyus. Eleinte kissé félénk az idegenekkel, de gyorsan barátkozik. Fiatal, kicsit szertelen ugribugri, de egy kis türelemmel szuper társa lehetne bárkinek. Kutyákkal nagyon barátságos.

Szabi

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában