Képek

2023.11.15. 12:35

Klímaváltozás témában hirdettek fotópályázatot Kazincbarcikán

November 30-ig meghosszabbították a pályamunkák benyújtásának határidejét.

Boon.hu

A klímaváltozás témájában szerveztek rajzpályázatot

Fotó: Karnok Csaba

A klímaváltozás hatásai, a klímaváltozáshoz való alkalmazkodás címmel fotópályázatot hirdetett meg Kazincbarcika Város Önkormányzata és a BorsodChem Zrt. amatőr és profi kategóriában. A pályázat keretein belül olyan Kazincbarcikán és/vagy a Sajó-völgye térségébenkészült alkotásokat várnak, amelyek alkalmasak a klímaváltozás jelenségének illusztrálására. A pályázatok elbírálásánál fontos szempont az egyedi látásmód, a képek által sugárzott hangulatok, érzelmek és a kompozícióban érdekes nézőpontok megjelenítése. 

Jelentkezni elektronikus úton, a kitöltött pályázati jelentkezési lap, illetve a képek elektronikus úton, fájlmegosztók révén történő elküldésével lehet a [email protected] e-mail-címre, 2023. november 30-ig. A pályázati eredményt a www.kolorline.hu honlapon teszik majd közzé. A zsűri által legjobbnak ítélt pályamunkák készítője kategóriánként százezer forint jutalomban részesül – adta hírül Kazincbarcika önkormányzata.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában