Szeméremsértés

2024.03.27. 11:41

Testőrnek ajánlkozott a szerencsi szatír

Fiatal nőket szólított le, egyiküknek a vállát érintette meg, a másik nő combját megsimította, lakásukig követte őket, miközben szexuális tartalmú kijelentéseket tett.

Boon.hu

A férfi nem értette a nemet - A fotó illusztráció

Fotó: Shutterstock

A Szerencsi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen szeméremsértés vétsége miatt. 

A vádirat szerint 2024. január elején a déli órákban az ittas férfi a szerencsi vasútállomás területén odament két fiatalkorú nőhöz, tolakodóan megérintette egyikük vállát, ezután felajánlotta, hogy ne féljenek, ő lesz majd a testőrük és megvédi őket.

Követte a nőket 

A nők elutasították, tovább mentek, de követte őket, próbált beszélgetést kezdeményezni, majd eléjük állt és meg akarta fogni annak a nőnek a kezét, akinek korábban megérintette a vállát. Ekkor a másik nő azzal a kijelentéssel, hogy siessenek, tovább indult, de a vádlott utána szaladt és megsimogatta a combja külső részét, a nő tiltakozott, felszólította, hogy hagyja abba. Barátnője hozzájuk futott és megütötte a vádlottat, a két sértett így szabadult meg tőle, viszont a hazasiető nőket a vádlott a lakásukig követte és többször szexuális tartalmú kijelentéseket tett. Az egyik nő telefonon hívta az édesanyját, ezt a vádlott úgy akarta megakadályozni, hogy az alkarját megragadta, a nő lábon rúgta, és a másik sértettel együtt beszaladt a házukba.

Fogházba küldhetik 

Az ügyészség a büntetett előéletű vádlottal szemben fogház büntetést és közügyektől eltiltást indítványozott, egyidejűleg indítványozta, hogy a bíróság végleges hatállyal tiltsa el bármely olyan foglalkozás gyakorlásától, amelynek keretében tizennyolcadik életévét be nem töltött személlyel kerülne kapcsolatba - tudta meg a boon.hu.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában