Kábítószer-kereskedelem

2024.05.07. 16:20

Fiatalkorúaknak is árulta a kristályt apa és fia

A rendőrök elkapták és őrizetbe vették azt az edelényi férfit és a fiát, akik kábítószernek minősülő kristályt árultak vevőkörüknek, köztük fiatalkorúaknak is.

Kábítószernek minősülő kristályt árultak.

Forrás: Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az Edelényi Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem bűntette miatt folytat eljárást egy 62 és egy 24 éves helyi férfival szemben.

Az adatok szerint Edelényben és vonzáskörzetében rendszeresen tiltott anyagot értékesítettek a vevőkörüknek – köztük kiskorúaknak is –, ezért a nyomozók rajtaütöttek a férfiakon. A rendőrök a dílereknél tartott kutatás során a szerek mellett a terjesztéshez használt csomagolóanyagokat, mérleget, továbbá pénzt is lefoglaltak.

Az Edelényi Rendőrkapitányság őrizetbe vette őket, és kezdeményezte letartóztatásukat, amit a bíróság elrendelt - tudta meg a boon.hu.

A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy a kábítószerek és az új pszichoaktív anyagok mindig kétséges összetételűek és eredetűek, ezért élettani hatásuk kiszámíthatatlan, használatuk akár tragikus kimenetelű is lehet.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában