Gyilkosság

2024.05.05. 17:00

Elfogták a Tiszai mellett talált halott nő gyilkosát

A középkorú nő testén sérüléseket találtak, vélhetően agyonverhették, a rendőrség forrónyomon kezdte el a nyomozást tegnap.

Itt, a Tiszai pályaudvar közelében találták meg a nő holttestét szombaton

Fotó: olvasó

Elfogták a  gyilkosát annak a nőnek, akinek a holttestét május 4-én a hajnali órákban a a Tiszai pályaudvar közelében, a MÁV területén egy bokor tövében találták meg. Mint tegnap beszámoltunk róla, a 40-50 év körüli nő halálával összefüggésben idegenkezűség gyanúja merült fel, így a rendőrök azonnal megindították a büntetőeljárást.

A nagy erőkkel folytatott és minden részletre kiterjedő nyomozás eredményeképpen a rendőrök még aznap azonosították, elfogták, majd őrizetbe vették azt a férfit, aki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható, adta ma délután hírül a rendőrség. Mint írták, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság az ügy részleteiről – a 2024. május 6-án tartandó - sajtótájékoztató keretein belül számol be.

A tegnapi helyszínelés

A történtekről tegnap azt írtuk, a nő ruházata alapján a megtalálók arra tippeltek, hogy hajléktalan életmódot folytathatott, azonban a közelben lévő hajléktalanellátó központokban egyelőre nem „hiányzik” egyetlen női ellátott sem. Érdeklődésünkre tegnap a vármegyei rendőr-főkapitányságon elmondták: a holttesten külsérelmi nyomok voltak, így azonnal beindult a rendőrségi gépezet, ami – mint most kiderült – eredményre is vezetett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában