Helyi közélet

2011.08.15. 17:38

Tévképzetei miatt keltett zavart az Avason

Miskolc - Egy zavartan viselkedő fiatalember tévedt be hétfőn délelőtt egy avasi zálogházba, ahol késével hadonászott egy keveset, majd átment a Szentgyörgy úton lévő postára, ahol szintén „zavart keltett”.

Miskolc - Egy zavartan viselkedő fiatalember tévedt be hétfőn délelőtt egy avasi zálogházba, ahol késével hadonászott egy keveset, majd átment a Szentgyörgy úton lévő postára, ahol szintén „zavart keltett”. A férfi különös viselkedése miatt értesített rendőrök a helyszínre siettek, a férfit kocsiba tették, és magukkal vitték. Kiderült, a fiatalember egy, a rendőrök által ismert drogfogyasztó volt, aki vélhetőleg elvonási tünetei miatti tévképzeteinek esett áldozatul. A rendőrök a férfit a pszichiátriára szállították, ahol megkezdték kezelését, tájékoztatta az Észak-Magyarországot Dobi Tamás zászlós, a megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs irodájának vezetője. Állapota okán valószínűleg nem indul eljárás a fiatalemberrel szemben garázdaság, esetleg rendzavarás miatt.

ÉM-SZP

A posta előtt őrjöngött a fiatal Miskolcon

Miskolc - "Hétfőn reggel 9 órakor a miskolci 23-as posta előtt történt egy rendőrségi akció: egy fiatalembert a posta előtt lefogtak. Arra is figyelmes lettem, hogy valaki lent az utcán segítségért kiállt, aztán láttam, hogy mi történik a posta előtt." - tájékoztatta a Borsod Online-t Olvasónk.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában